Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Από του χάρου τα δόντια γλίτωσε ο Άντερσον!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε να απεγκλωβιστεί την τελευταία στιγμή από το φλεγόμενο αυτοκίνητό του, όταν έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε τοίχο.

Το συμβάν έλαβε χώρα τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Πορτογαλία, και ο Πορτογάλος άσος υπέστη μόνο γρατσουνιές!
 
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα πορτογαλικά Μέσα αλλά και οι μαρτυρίες ανθρώπων στη «Jornal de Noticias», που έτυχε να βρίσκονται κοντά στον τόπο του γεγονότος, ο «κόκκινος διάβολος» έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου καθώς βρισκόταν κοντά στη Μπράγκα και αυτό καρφώθηκε με μεγάλη ταχύτητα σε πλαϊνό τοίχο. Οι φλόγες τύλιξαν άμεσα στο αμάξι και με τη βοήθεια περαστικών, ο Άντερσον κατάφερε να απεγκλωβιστεί, προλαβαίνοντας τα χειρότερα.
 
“Νόμιζα πως ήταν νεκρός. Ο αδερφός μου τον έβγαλε από το αυτοκίνητο και προσπαθήσαμε να σβήσουμε τη φωτιά, πριν ανατιναχθεί” ήταν τα λόγια ενός αυτόπτη μάρτυρα στην πορτογαλική εφημερίδα, με την αναφορά των Αρχών να κάνει λόγο για παρουσία συνολικά τριών ατόμων σε διθέσιο αυτοκίνητο. Μαζί με τον μέσο της Γιουνάιτεντ, επέβαιναν ακόμη ένα αντρόγυνο.
 
Όλοι οδηγήθηκαν στο πλησιέστερο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους, ενώ έπειτα από έρευνα της αστυνομίας, διαπιστώθηκε πως ο Άντερσον και η παρέα του είχαν περάσει τη νύχτα τους σε κέντρο διασκέδασης τις ώρες που προηγήθηκαν του ατυχήματος.
 
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε