Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Απο(χ)ή από το γκολ στην Λιβαδειά

Απο(χ)ή από το γκολ στην Λιβαδειά
Λεβαδειακός και Πανιώνιος έμειναν στο 0-0, σε μία αναμέτρηση με λιγοστές φάσεις. Δοκάρι οι Βοιωτοί με τον Φαβάλι. Απευθείας κόκκινη κάρτα μετά την λήξη του αγώνα στον Ριέρα.

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Καλός ρυθμός στο πρώτο ημίχρονο, με τις δυο ομάδες όμως να κάνουν αρκετά λάθη στον χώρο του κέντρου. Οι γηπεδούχοι ήταν δημιούργησαν τις καλύτερες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, αφού είχαν δοκάρι στο 18′ με τον Φαβάλι, ενώ και ο Ζουρούδης βρήκε σε δυο περιπτώσεις (28′, 35′) τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο μπροστά του.
 
Η ποιότητα του παιχνιδιού έπεσε στην επανάληψη. Η υπεροχή του Λεβαδειακού -όσο περνούσε η ώρα- εξασθενούσε. Οι παίκτες του Παράσχου έδειχναν βολεμένοι με την ισοπαλία, κάτι το οποίο επιδίωκαν από το πρώτο μέρος και οι φιλοξενούμενοι. Οι λιγοστές ευκαιρίες που έγιναν ήταν και πάλι μπροστά από την εστία του Ελευθερόπουλου και πάλι.
 
Το τελευταίο σφύριγμα από τον Κάκο έδωσε από ένα βαθμό σε κάθε ομάδα και ένα πλεονέκτημα στον Πανιώνιο, ο οποίος έφυγε από την Λιβαδειά χωρίς να χάσει.
 
Να τονίσουμε πως ο Σίτι Ριέρα είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα στον Ριέρα μετά την λήξη της αναμέτρησης. Συγκεκριμένα, ο διαιτητής Τάσος Κάκος σφύριξε την λήξη του αγώνα την στιγμή που οι παίκτες του Πανιωνίου έβγαιναν στην αντεπίθεση.

Αυτό έφερε διαμαρτυρίες από τους “κυανέρυθρους” και ο Κάκος έδειξε την απευθείας κόκκινη κάρτα στον Ριέρα, ο οποίος θα απουσιάσει από το επόμενο ματς στη Νέα Σμύρνη με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε