Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 28 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

“Αποδείξεις και φεύγουμε”

“Αποδείξεις και φεύγουμε”
Μελομακάρονα και δίπλες ζήτησαν οι καταληψίες των γραφείων της ΠΑΕ ΑΕΚ, ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 13.12.2009 | 14:01
Πρώτη δημοσίευση: 13.12.2009 | 14:01

Ανακοίνωση με την οποία ζητάνε αποδείξεις ότι θα ξεκινήσει ο οικονομικός έλεγχος της ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσαν οι καταληψίες των γραφείων.

Η ανακοίνωση της συντονιστικής επιτροπής της κατάληψης στην οδό Γράμμου:
 
Κύριοι αμέτοχοι της ΠΑΕ ΑΕΚ, όπως ισχυρίζεστε τη Δευτέρα πρόκειται να ξεκινήσει ο έλεγχος της ΠΑΕ από ορκωτούς ελεγκτές και ζητάτε την αποχώρησή μας από τα γραφεία.

Εμείς από την πλευρά μας ζητάμε με την παρούσα, να μας κοινοποιήσετε την εντολή ανάθεσης ελέγχου, η οποία ορίζει την ελεγκτική εταιρεία (της προτίμησή σας!), προτείνει τον ορκωτό ελεγκτή που θα παρακολουθήσει τον έλεγχο (και πάλι της αρεσκείας σας!), καθορίζει το είδος του ελέγχου (είναι άραγε διαχειριστικός;) και τις ελεγχόμενες χρήσεις (αφορά την περίοδο 2004-2009;).

Προκειμένου να αποφευχθεί χαρτοπόλεμος ανακοινώσεων και να διασφαλιστεί η εγκυρότητα της ανωτέρω εντολής, ζητούμε να μας αποστείλετε έγγραφο της ελεγκτικής εταιρείας με τον αριθμό πρωτοκόλλου, τον αριθμό μητρώου, το κόστος και τις ώρες ελέγχου.

ΥΓ1: Εφ΄ όσον ο έλεγχος ξεκινά τη Δευτέρα, τα ανωτέρω έχουν ήδη τακτοποιηθεί και δεν δικαιολογείται χρονική καθυστέρηση.
ΥΓ2: Ο οικονομικός έλεγχος δεν πρόκειται να οδηγήσει σε χρήσιμα συμπεράσματα όσον αφορά τη διαχείριση των χρημάτων που εισέρρευσαν στην ΠΑΕ την τελευταία πενταετία. Άλλωστε η ΠΑΕ ελεγχόταν για κάθε διαχειριστική περίοδο από γνωστή πολυεθνική.
ΥΓ3: Αλήθεια, την εταιρεία EMPIRE 1924 ποιος θα την ελέγξει;
ΥΓ4: Θέλουμε μελομακάρονα και δίπλες!!!”


   Διαδώστε αυτό το άρθρο