Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Αποδοκιμασίες και αμφισβήτηση προς Βενγκέρ (VIDEO)

ΦΩΤΟ REUTERS
Στο ντέρμπι της Άρσεναλ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Αλσατός τεχνικός αποδοκιμάστηκε και μάλιστα έντονα όταν έβγαλε τον Τσάμπερλεϊν για να περάσει στον αγώνα τον Αρσάβιν τη στιγμή που το σκορ ήταν 1-1.
Την ώρα της αλλαγής η κάμερα εστίασε στις κερκίδες του “Έμιρεϊτς” όπου πολλοί οπαδοί των κανονιέρηδων αναφώνησαν “Γαμώτο”, για αυτή την επιλογή του Βενγκέρ.
 
Η αμφισβήτηση προς τον Βενγκέρ και την επιλογή του ήταν ιδιαίτερα έντονη, ενώ δεν έγινε μόνο από τους οπαδούς αλλά και από τον Φαν Πέρσι, ο οποίος όπως φαίνεται στο VIDEO δείχνει φανερά ενοχλημένος από την κίνηση του προπονητή του.

Να θυμίσουμε πως η Άρσεναλ ηττήθηκε τελικά με 2-1.

Ο ίδιος πάντως, υπεραμύνθηκε της επιλογής του μετά το τέλος του αγώνα. 

“Καταλαβαίνω τη δυσαρέσκεια των οπαδών για την αλλαγή, ειδικά όταν δεν φέρνει αποτέλεσμα. Όμως ο Τσάμπερλεϊν είχε αρχίσει να κουράζεται. Ο κόσμος πληρώνει εισιτήριο και είναι ελεύθερος να εκφράζει την άποψή του. Αυτό δεν σημαίνει πως έχει πάντα δίκιο. Εγώ υποστηρίζω τις αλλαγές που κάνω και δεν οφείλω να δώσω εξηγήσεις για κάθε μου απόφαση. Όλοι μαζί κερδίζουμε κι όλοι μαζί χάνουμε. Δεν θα ρίξω το φταίξιμο σε έναν παίκτη. Αν έκανα λάθος, ζητώ συγγνώμη”, τόνισε ο Αλσατός τεχνικός. 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε