Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Αποδοκιμασίες στο Βικελίδης – Αλκαράθ: Δύσκολα χωρίς μεταγραφές!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Έντονα αποδοκίμασαν του ποδοσφαιριστές του Άρη, οι φίλαθλοι της ομάδας, μετά τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο τεχνικός των “κίτρινων” επισήμανε από την μεριά του ότι οι Θεσσαλονικείς θα έχουν πρόβλημα στο πρωτάθλημα αν δεν ενισχυθούν

 Το γεγονός ότι οι Θεσσαλονικείς δεν μπόρεσαν να ξεπεράσουν το εμπόδιο ενός συλλόγου κατώτερης κατηγορίας, όπως είναι η Καλλιθέα, εξόργισε τους οπαδούς του Άρη, οι οποίοι τα… έψαλαν στους παίκτες του Αλκαράθ.

Χαρακτηριστικό στιγμιότυπο ήταν πως μετά το σφύριγμα της λήξης κάποιοι παίκτες πήγαν προς την εξέδρα για να χειροκροτήσουν τον κόσμο και να τον ευχαριστήσουν για την στήριξη τους και…. έφυγαν κακήν κακώς από τα γιουχαρίσματα που άκουσαν.

Το κλίμα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, μετά το νέο “στραπάτσο” είναι πολύ βαρύ και το έργο της προμηνύεται ακόμη πιο δύσκολο το 2013, κάτι που αναγνώρισε και ο προπονητής της.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα ο Λούκας Αλκαράθ προειδοποίησε πως αν η ομάδα δεν ενισχυθεί θα έχει δύσκολη συνέχεια

“Με όλο το σεβασμό στο ρόστερ, λείπουν παίκτες σε όλες τις γραμμές. Βλέπω ότι τα πράγματα είναι δύσκολα. Αν καταφέρουμε να κάνουμε κινήσεις τότε έχει καλώς, αν όχι τότε στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος μας περιμένει ένας δύσκολος δρόμος”, ήταν η χαρακτηριστική του δήλωση.

Διαβάστε ακόμα…

Ντα(γ)κόλ και… αποκλεισμός – Δεν μπόρεσε την ανατροπή ο Άρης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT


Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε