Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Απόδραση… στο παρά πέντε για Αστέρα – Εκδίκηση με Μπαρτολίνι

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
Εκδίκηση για την ήττα πριν τέσσερις μέρες στην Τρίπολη από τον Λεβαδειακό πήραν οι παίκτες του Αστέρα, που επικράτησαν εκτός έδραςτων Βοιωτών με το ίδιο σκορ (1-0), με σκόρερ τον Μπαρτολίνι

Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη, με γκολ του Μπαρτολίνι στο 85′, πήρε την νίκη με 1-0 στην Λιβαδειά, χωρίς να είναι καλύτερη από αυτή του Γιώργου Παράσχου. Από την άλλη πλευρά, οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία, περισσότερες ευκαιρίες για γκολ, αλλά έφυγαν ηττημένοι.

Το τέρμα αυτό έφερε μακριά από την ζώνη του υποβιβασμού τους Αρκάδες. Από την άλλη πλευρά ο Λεβαδειακός έχασε την ευκαιρία να πετύχει μία ακόμα νίκη, που θα τον έβαζε για τα καλά στο παιχνίδι της αποφυγής του υποβιβασμού.

Οι συνθέσεις:

Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Σουμπίνιο, Φαβάλι (67’ Παπαδόπουλος), Μουλόπουλος, Ζησόπουλος, Μεντί, Λισγάρας, Κόρμπος, Τομάς, Βασιλείου, Πόποβιτς (46’ Κοιλιάρας).

Αστ. Τρίπολης (Σάκης Τσιώλης): Χακόμπο, Μπαρτολίνι, Πουλίδο, Τσαμπούρης, Αλβάρες, Πιπίνης, Ράγιος, Ουσέρο (94’ Λαδάκης), Χουανίτο, Φορμίκα (57’ Σολάκης), Μπρέσκα (69’ Ροτζέριο).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε