Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Αποφασισμένος Ζεκά, φευγάτος Μπουμσόνγκ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
Έτοιμος να δουλέψει σκληρά για να βοηθήσει το “τριφύλλι” να πετύχει τους στόχους του εμφανίστηκε ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός, κατά την επίσημη παρουσίαση του, ενώ ο Δημήτρης Γόντικας αποκάλυψε πως υπάρχει συμφέρουσα πρόταση για τον Μπουμσόνγκ.
 
Ο Ζοσέ Κάρλος Γκονσάλβες Ροντρίγκεζ ή κατά κόσμον Ζεκά εμφανίστηκε σίγουρος για την αγωνιστική βελτίωση της ομάδας, ενώ έκανε αναφορά και στον Ζεσουάλδο Φερέιρα.
 
Οι σημαντικότερες δηλώσεις του νέου παίκτη του Παναθηναϊκού στην παρουσίασή του από την ΠΑΕ:
 
-Για την μεταγραφή του στον ΠΑΟ:
“Είμαι αρκετά ενθουσιασμένος που ήρθα σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογος. Ο Παναθηναϊκός είναι ένα μεγάλο άλμα στην καριέρα μου”.
 
-Για τα χαρακτηριστικά του:
“Είμαι γρήγορος παίκτης. Δουλεύω πολύ ιδανικά για την ομάδα, πιστεύω τεχνικά πως έχει καλή τεχνική κατάρτιση”.
 
-Για την αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται:
“Αυτή τη στιγμή εδώ και δυο εβδομάδες στις προπονήσεις αλλά δεν είμαι στο 100%, όμως πιστεύω ότι πολύ γρήγορα θα είμαι στη διάθεση του προπονητή μου. Είμαι έτοιμος να δουλέψω με τους παίκτες και τον προπονητή Παναθηναϊκού και να βοηθήσω όσο μπορεί για να υλοποιήσω τις προσδοκίες που έχει ο Παναθηναϊκός”
 
-Για το που μπορεί να αγωνιστεί:
“Αισθάνομαι ικανός να παίξω τόσο δεξιά όσο και αριστερά, αλλά και στον άξονα”.
 
-Για τον Φερέιρα:
“Έχω να σημειώσω πως είναι εξαιρετικός επαγγελματίας. Είναι η ιδιαίτερη η χαρά μου που θα εργαστώ μαζί του”.
 
Γόντικας: Υπάρχει πρόταση για Μπουμσόνγκ
 
Σε πηγαδάκι που είχε ο προεδρεύων αντιπρόεδρος των “πρασίνων” μετά την παρουσίαση του Ζέκα αποκάλυψε πως υπάρχει συμφέρουσα πρόταση για τον Μπουμσόνγκ και εξαρτάται από τον παίκτη αν αποχωρήσει. Καμία πρόταση για Μπλάνκο.
 
Ο κ. Γόντικας αποκάλυψε πρόταση που έχει δεχτεί ο Παναθηναϊκός για τον Γάλλο κεντρικό αμυντικό, πιθανότατα από τη Στουτγάρδη, και είναι ιδιαίτερα συμφέρουσα για το τριφύλλι.
 
Πλέον, όλα είναι στο χέρι του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, ο οποίος εξετάζει την πρόταση και το μόνο που απομένει είναι να πει το “ΟΚ” στην ομάδα για να αποχωρήσει από τον σύλλογο.
 
Στη συνέχεια, ο κ.Γόντικας έκανε γνωστό ότι ο Παναθηναϊκός έχει δεχθεί κρούση από ομάδα και για τον Γιούρκα Σεϊταρίδη, ενώ στην περίπτωση του Σιμάο είπε ότι δεν υπάρχει νέα πρόταση για την απόκτησή του.
 
Ο Δημήτρης Γόντικας αναφέρθηκε και στις δηλώσεις του Μπλάνκο που τόνισε ότι δεν είναι διατεθειμένος να επιστρέψει σε άλλη ελληνική ομάδα. Ο προεδρεύων αντιπρόεδρος των “πρασίνων” τόνισε πως δεν υπάρχει καμία πρόταση για τον Αργεντινό επιθετικό και καμία εισήγηση για την απόκτηση του.
 
Επίσης, στο πηγαδάκι έγινε λόγος και για τους Ολυμπιακό Βόλου και Καβάλα και τις πιθανότητες, παίκτες από τις δύο ομάδες να μείνουν ελεύθεροι. Ο προεδρεύων αντιπρόεδρος του “τριφυλλιού” ανέφερε πως μπορεί κάποιοι παίκτες να απασχολήσουν τον Παναθηναϊκό, αλλά εξαρτάται από τους όρους που έχουν στα συμβόλαιο τους και αν χρειαστούν λεφτά για την απόκτηση τους.
 
Ο Δημήτρης Γόντικας εξέφρασε και την προσωπική του άποψη: “Εγώ δεν θα έπαιρνα παίκτες από τον Ολυμπιακό Βόλκου, όμως θα ρωτήσω”, τόνισε χαρακτηριστικά.

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Προστατέψτε την ομάδα

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε