Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Αποφασίστηκαν δραστικές μειώσεις και αποδεσμεύσεις παικτών στον Παναθηναϊκό

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η διοικούσα επιτροπή του Παναθηναϊκού αποφάσισε να μειωθεί ακόμη περισσότερο το μπάτζετ, να γίνουν προτάσεις για περικοπή των συμβολαίων αλλά και να προχωρήσει το σχέδιο με τις αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών.

Γιάννης Αλαφούζος, Λεωνίδας Πολέμης, Δημήτρης Γόντικας και Χρήστος Παναγόπουλος συναντήθηκαν και συζήτησαν για τις επόμενες κινήσεις του Παναθηναίκού.

Η απόφαση είναι να μειωθεί κι άλλο το μπάτζετ της ομάδας. Ο Δημήτρης Γόντικας εξήγησε ότι οι συζητήσεις με τον Μπουμσόνγκ για την αποδέσμευσή του βρίσκονται σε καλό δρόμο ενώ θα ξεκινήσει η προσπάθεια για να αποχωρήσει ο Λέτο.

Όσον αφορά στον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδα της Ιταλίας αλλά ακόμη δεν έχει γνωστοποιηθεί επίσημα στην ΠΑΕ.

Ο μάνατζερ του Φορναρόλι έχει ειδοποιηθεί για να βρει ομάδα ενώ αρκετοί είναι οι παίκτες που θα κληθούν να συζητήσουν με τη διοίκηση για την περικοπή των αποδοχών τους.

Οι μετεγγραφές μπαίνουν σε δεύτερο πλάνο αφού εκτός του Καζιγιάμα θα αποκτηθούν παίκτες μόνο αν προχωρήσουν, όπως σχεδιάζει η διοίκηση, οι αποχωρήσεις.

Διαβάστε ακόμα…

Το Κόπα Άφρικα “κλέβει” απ’τον Παναθηναϊκό τον Σισοκό

Το… ταβάνι για Αλαφούζο και ο Καρνέζης

Η ανακοίνωση για την ΑΜΚ της “πράσινης” ΠΑΕ

Ο “νικητής” Ρότσα και η… επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε