Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Απόγνωση από τα…ψίχουλα του Νοτιά – Εκπέμπει SOS η ΑΕΚ!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Έτοιμη να… βαρέσει κανόνι η Ένωση. Μετά από ένα μαραθώνιο Δ.Σ. ο Νίκος Νοτιάς ενημέρωσε ότι δίνει μόνο 300.000 ευρώ γεγονός που σπρώχνει την ΑΕΚ στο γκρεμό. Δραματική έκκληση σε μετόχους και οπαδούς, για οικονομική βοήθεια, αλλιώς… Β’ Εθνική! Στις επόμενες 48 ώρες κρίνεται το μέλλον της ομάδας.

Δραματικές στιγμές ζει η ΑΕΚ! Μετά την ολοκλήρωση του Διοικητικού Συμβουλίου (το βράδυ της Τρίτης) γνωστοποιήθηκε ότι ο βασικός χρηματοδότης της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ, Νίκος Νοτιάς, βάζει μόνο το ποσό των 300.000 ευρώ! Ποσό που μοιάζει με… σταγόνα στον ωκεανό!

Η ΑΕΚ “φλερτάρει” έντονα πλέον με την προοπτική της πτώχευσης, καθώς οι αριθμοί δεν βγαίνουν και οι ελπίδες που είχαν εναποτεθεί στον Νοτιά δεν μπορούν να δώσουν αποτέλεσμα.

Γι’ αυτό το λόγο γίνεται ύστατο κάλεσμα στους μετόχους της ομάδας (πρώην και νυν) να συνδράμουν οικονομικά βάζοντας από 300.000 ευρώ ο καθένας μέσα σε 48 ώρες προκειμένου να μην βρεθεί στον γκρεμό.

Ένα βήμα πριν τη διάλυση – Δραματική έκκληση για λεφτά

Ακόμα η Ένωση αναμένεται να εκδώσει μίνι διαρκείας για τα (μάξιμουμ) πέντε ματς που απομένουν ως το τέλος της χρονιάς (εντός έδρας) τα οποία θα τιμώνται 50 ευρώ. Ωστόσο, αυτά τα χρήματα δεν θα φτάσουν για να σωθεί η ΑΕΚ.

Επίσης, άνθρωποι της ομάδας προσπαθούν να βρουν εγγυητές έτσι ώστε να μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν χρήματα από το δάνειο που προσφέρει ο άαβας πρίγκιπα, Τούρκι Αλ Σουνταϊρί. Από το συνολικό ποσό έχουν εκταμιευθεί μέχρι στιγμής μόνο 515.000 ευρώ.

Οι “κιτρινόμαυροι” χρειάζονται συνολικά 6 εκ. ευρώ για να σώσουν τον σύλλογο, αφού πρέπει να βρεθούν άμεσα 2,8 εκ. ευρώ (2,5 εκ. ευρώ αν βάλει ο Νοτιάς τις 300.000 ευρώ) και άλλα 3 εκ. ευρώ μέχρι τον Ιούνιο.

Η κατάσταση είναι τόσο απελπιστική, που το Δ.Σ. της ΑΕΚ αποφάσισε να ανοίξει ένα λογαριασμός σε τράπεζα για να βοηθήσει ο κόσμος της ομάδας οικονομικά!

Αν η ΠΑΕ δεν καταφέρει να μαζέψει μέσα στις επόμενες 48 ώρες τα απαραίτητα χρήματα, τότε δύσκολα θα αποφύγει τις κυρώσεις από την UEFA και εν συνεχεία τον υποβιβασμό και τον… θάνατο όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ανακοίνωση.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε