Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Απογοητευμένοι από τις υποσχέσεις στην ΑΕΚ που…περιμένουν Βιντιάδη

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Προβληματισμένοι αποχώρησαν από τα Σπάτα οι παίκτες της ΑΕΚ, μετά την συζήτηση που είχαν με τον Ανδρέα Δημητρέλο. Βάζει τα… πρώτα χρήματα ο Βιντιάδης

Οι Ανδρέας Δημητρέλος και Ηλίας Μπρουσιανός πήγαν στ’ αποδυτήρια της ΑΕΚ με σκοπό να μιλήσουν στους παίκτες και να τους ζητήσουν να κάνουν λίγο καιρό ακόμα υπομονή έως ότου τελειώσει το θέμα Βιντιάδη.

Οι περισσότεροι περίμεναν να ακούσουν λύσεις για τα προβλήματα της ομάδας, όμως αντί γι” αυτό άκουσαν και πάλι υποσχέσεις και τη λέξη… υπομονή. Ακόμα ενοχλήθηκαν από το γεγονός ότι η υπόθεση των επενδυτών -ούτε λίγο, ούτε πολύ- συνδέθηκε με τα αποτελέσματα των προσεχών παιχνιδιών.

Όλα αυτά δεν ήχησαν καλά στ’ αυτιά των παικτών, που θεώρησαν ότι φορτώνεται επιπλέον άγχος μια δεδομένα άπειρη ομάδα, ενώ της μεταφέρεται και μερίδιο ευθύνης σε περίπτωση που δεν προχωρήσει το θέμα του επενδυτή.

Πάντως, ο Δημήτρης Βιντιάδης μίλησε με τον κ. Δημητρέλο και του μετέφερε ότι την Παρασκευή το πρωί θα καταθέσει κάποια πρώτα χρήματα για τις άμεσες ανάγκες της ομάδας, ενώ αναμένεται να βάλει κάποια επιπλέον την επόμενη εβδομάδα.

Διαβάστε ακόμα…

Δημητρέλος: Πιστεύουμε πως θα πάρετε κάποια χρήματα

Η UEFA για τον κίνδυνο υποβιβασμού της ΑΕΚ

Μιλάει στους παίκτες ο Δημητρέλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε