Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Απογοήτευση για τον τρόπο διεξαγωγής του τελικού

Ομπράντοβιτς και Γιαννάκης μίλησαν για τον τελικό του κυπέλλου
Ομπράντοβιτς και Γιαννάκης μίλησαν για τον τελικό του κυπέλλου, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Οι προπονητές Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού μίλησαν για τον τελικό του κυπέλλου, εκφράζοντας τη δυσαρέσκεια τους για τις συνθήκες διεξαγωγής του.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης ήταν αρκετά επιθετικός στην τοποθέτηση του:

“Κάθε χρόνο τα ίδια συζητάμε. Η ερώτηση θα έπρεπε να είναι πώς θα γίνει ο τελικός του χρόνου κι όχι απλά να λέμε λόγια. Του χρόνου πρέπει να είναι όλα προγραμματισμένα. Με ποιες συνθήκες θα γίνει ο τελικός, πώς θα προκρίνεται κάθε ομάδα, πού θα γίνει ο αγώνας, πώς θα μπαίνει στο γήπεδο. Όπως γίνεται σε όλο τον κόσμο. Θέλουμε όσο περισσότερους φιλάθλους γίνεται. Ο καθένας πρέπει να κάνει τη δουλειά του. “

Από την πλευρά του ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τόνισε:

“Όσα είχα πει πέρυσι ισχύουν και φέτος. Βρισκόμαστε κάθε χρόνο στην ίδια κατάσταση, ίσως η λύση να είναι να μην αναμετρώνται στον τελικό ο Παναθηναϊκός με τον Ολυμπιακό… Ας ρωτήσουν τους ανθρώπους στο Βερολίνο πώς αντιμετώπισαν την κατάσταση αυτή στο Final 4. Ας τους πάρουν ένα τηλέφωνο, αν το ταξίδι είναι ακριβό.”
 
Το παρών στη συνέντευξη τύπου έδωσε από την πλευρά της ομοσπονδία ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΚ, Παναγιώτης Τσιγκρώνης που ανέλυσε το σκεπτικό της απόφασης:

“Έγινε μία πρώτη σύσκεψη στην ομοσπονδία όπου προσπαθήσαμε να βρούμε μία λύση αλλά δεν τα καταφέραμε. Οι προτάσεις ήταν δύο: 
1) Να δοθούν 1.200 εισιτήρια σε κάθε ομάδα με τη διάθεση από την ομοσπονδία στους κάτοχους των χρυσών καρτών.
2) Να συζητήσουμε το θέμα των μαθητών. 

Η αστυνομία είχε επιφυλάξεις και δεν μπορούσαμε να πάμε στη δεύτερη λύση, ενώ για την πρώτη πρόταση, δεν ήθελε να υπάρχει τόσο μεγάλος αριθμός φιλάθλων στο γήπεδο. Καταφέραμε να έχουμε 150 άτομα περισσότερα για κάθε ομάδα σε σχέση με πέρυσι. Δώσαμε τα εισιτήρια προς διάθεση στις ομάδες. 
Πιστεύω πως είναι ένα καλό τεστ για να μπορούμε στο μέλλον να έχουμε ένα γήπεδο γεμάτο.

Οι δύο προπονητές αναφέρθηκαν και στο αγωνιστικό κομμάτι του μεγάλου αγώνα που θα διεξαχθεί στο Ελληνικό το Σάββατο στις 18.30.

“Κάθε μέρα βελτιωνόμαστε και αυτό είναι το σημαντικότερο για την ομάδα. Ο Μπουρούσης δεν είναι εντελώς καλά ακόμη και θα δούμε μέχρι το τέλος αν μπορεί να μας βοηθήσει. Η συμμετοχή του είναι αμφίβολη” τόνισε ο ΠΑναγιώτης Γιαννάκης.

Ο Ομπράντοβις αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα του αγώνα: 

“Είμαι πολύ χαρούμενος που η ομάδα μου θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί στον τελικό απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα, όπως ο Ολυμπιακός. Όλοι στην Ελλάδα θα πρέπει να είναι περήφανοι για έναν αγώνα όπως αυτός. Ελπίζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να το απολαύσουν όλοι.”

Ρωτήθηκε και για το ενδεχόμενο συμμετοχής του Γιασικεβίτσιους στον τελικό:

“Είναι σε καλύτερη κατάσταση. Προσπαθεί πάρα πολύ, ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα και όλα εξαρτώνται πάντα από το τι χρειάζεται η ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Σάρας είναι σοβαρός και προσπαθεί να δίνει τον καλύτερό του εαυτό.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε