Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Απογοήτευση και πλέι-οφ, ΟΣΦΠ – Ξάνθη 0-0

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός άφησε άλλους δύο βαθμούς στο “Γ. Καραϊσκάκης” και πλέον καλείται να σώσει την χρόνια με την δεύτερη θέση στα πλέι-οφ.

Οι “ερυθρόλευκοι” αγωνίστηκαν με τα… αυτιά στο Περιστέρι και απέναντι σε μία ομάδα ήθελε διακαώς τους βαθμούς για να αυξήσει τις πιθανότητες παραμονής της στην κατηγορία. Κάθε γκολ του Παναθηναϊκού έσβηνε το πάθος των παικτών του Ολυμπιακού που δημιούργησαν ελάχιστες καλές στιγμές μπροστά από την εστία του Γκσπούρνινγκ. 

Ο Μήτρογλου στο 50΄και ο Λούα Λούα στις καθυστερήσεις έχασαν τις σημαντικότερες ευκαιρίες για τους “Πειραιώτες”, ενώ η Ξάνθη αρκέστηκε στην καταστροφή του παιχνίδου του αντιπάλου.

Ο Τοροσίδης βγήκε αναγκάστικα από τον αγωνιστικό χώρο στο 66΄, ενώ τρην επανεμφάνιση του έκανε ο Ντιόγκο παίρνοντας την θέση του Μήτρογλου.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ολυμπιακός (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Νικοπολίδης, Μπράβο, Αβ. Παπαδόπουλος, Ζεβλάκοφ, Τοροσίδης (66′ Πάντος), Στολτίδης, Γ. Παπαδόπουλος (60′ Όσκαρ), Ντάτολο, Λούα Λούα, Μήτρογλου (84′ Ντιόγο), Νταρμπισάιρ.

SKODA Ξάνθη (Νίκος Κεχαγιάς): Γκσπούρνινγκ, Τζάγκι, Κωστούλας, Βάλλας, Μπέρτος, Στίνγκα, Στρμπα, Ζίεντσουκ (60′ Σουάνης), Κιντάνα (90+2′ Αλ Σαΐφι), Πόι, Μπούγκα (72′ Βασιλακάκης).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε