Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Αποκαλύψεις στη “ΔΙΚΗ” για την εμπλοκή Σιδηρόπουλου στα στημένα

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Αίσθηση προκάλεσαν οι αποκαλύψεις της τηλεοπτικής εκπομπής «ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ», βάσει των οποίων ο διαιτητής της αναμέτρησης Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα (για τη δεύτερη αγωνιστική της Superleague), Τάσος Σιδηρόπουλος – οι αποφάσεις του οποίου προκάλεσαν τις έντονες διαμαρτυρίες των «πρασίνων» – εμπλέκεται στην περιβόητη υπόθεση των «στημένων» αγώνων.

Συγκεκριμένα, δυο πρόεδροι ΠΑΕ, συμφωνούν μεταξύ τους ο συγκεκριμένος διαιτητής να μην σφυρίξει σε αγώνα ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκού, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί σε άλλο παιχνίδι μεγάλης ομάδας.

Παρέμβαση στην εκπομπή έκανε ο πρόεδρος τςη ΚΕΔ Ο Γιώργος Σαρρής. Αρχικά ο πρόεδρος της ΚΕΔ ρωτήθηκε για την εμμονή του να μην παραιτηθεί από την θέση στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, παρά την υποψηφιότητά του στις εκλογές της Ομοσπονδίας τον Οκτώβριο. Η απάντηση που έδωσε ήταν ότι ακόμη δεν έχει ανακοινώσει επίσημα την υποψηφιότητά του και πως όλα όσα έχουν ακουστεί είναι κουτσομπολιά?

Όταν του επισημάνθηκε μάλιστα από τον Κυργιάκο Θωμαΐδη οτι το σαββατοκύριακο έκανε προεκλογικές συγκεντρώσεις, με τελευταίο σταθμό στην Θράκη, άρχισε να λέει οτι απλά ήθελε να δει τις προθέσεις των Ενώσεων για να διαπιστώσει αν όντως τον παίρνει για να βάλει υποψηφιότητα.

Στην συνέχεια ρωτήθηκε αν προτίθεται να προβεί σε κάποια ενέργεια, μετά τους διαλόγους των δύο προέδρων της Super League που ήρθαν στην δημοσιότητα, για τον Σιδηρόπουλο όμως η απάντησή του ήταν πως δεν συντρέχει κάποιος λόγος, καθώς δεν μιλάει ο ίδιος ο διαιτητής.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε