Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Αποκαλυπτήρια με πεντάρα για τη… νέα ΑΕΚ!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
Θετικά “μηνύματα” έστειλε η Ένωση στο πρώτο της φιλικό επί σλοβενικού εδάφους, κόντρα όμως στην Οντράντσι, μία αντίπαλο χαμηλού δυναμικού. Το πρώτο του γκολ με τον “δικέφαλο” πέτυχε ο Χοσέ Κάρλος που… ξεχώρισε!
Δείχνοντας μεγάλη όρεξη, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά έχοντας και φανερά προβλήματα στην ομοιογένεια της, η ΑΕΚ έριξε επικράτησε εύκολα με 5-0 της Οντράντσι, ομάδα Γ’ κατηγορίας του σλοβενικού πρωταθλήματος
 
Τις εντυπώσεις έκλεψε ο Χοσέ Κάρλος με την εξαιρετική τεχνική του κατάρτιση και τις καλές μεταβιβάσεις, ενώ πέτυχε και το πρώτο γκολ του “δικέφαλου” με πολύ όμορφο τρόπο.
 
Ο Χιμένεθ έκανε μια σειρά από αγωνιστικά πειράματα, δοκιμάζοντας το σύστημα 4-2-3-1, το οποίο μάλιστα δεν άλλαξε σε καμία στιγμή. Ο Ισπανός τεχνικός σίγουρα κράτησε το εξαιρετικό ντεμπούτο του Χοσέ Κάρλος με την φανέλα της ΑΕΚ.
 
Ο Ισπανός είχε ρόλο επιτελικού μέσου και εκτός από το γκολ που πέτυχε, έκανε και πολύ καλή δημιουργική δουλειά (έδειξε πως έχει τεράστιες οργανωτικές ικανότητες). Επίσης ξεχώρισε και ο νεαρός Νικόλτσης που αντικατέστησε στο δεύτερο ημίχρονο τον Μπέλεκ στην κορυφή της επίθεσης.
 
Πέτυχε ένα γκολ και ήταν μέσα σχεδόν σ’ όλες τις φάσεις που δημιούργησε η ΑΕΚ στην εστία των Σλοβένων. Πολύ καλή και η παρουσία του Χέλγκασον. Κατά τα άλλα, ακόμα οι κιτρινόμαυροι θέλουν δουλειά και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και στους αμυντικούς μηχανισμούς.

Για την ιστορία, τα γκολ για την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ σημείωσαν οι Χοσέ Κάρλος (32′), Νικόλτσης (50′), Γκερέιρο (63′) Λεονάρντο (69′), Μπερνς (70’πεν.). Να σημειωθεί ότι στο 89′ ο Γκερέιρο είχε δοκάρι για να κάνει το τέρματα της Ενωσης έξι.

Η βασική ενδεκάδα της ΑΕΚ: Κωνσταντόπουλος (46′ Μοσχονάς), Κοντοές, Καραμπελας, Μανωλάς, Χέλγκασον, Γκέντσογλου, Κλωναρίδης, Σιαλμάς, Χοσέ Κάρλος, Κατσέτης, Μπέλεκ.
 

Η βασική 11άδα της ΑΕΚ για δεύτερο μέρος: Μοσχονάς, Δέλλας, Αγκιριμπά, Εγγλέζου, Κοντοές, Μάκος, Γκέντσογλου, Λεονάρντο, Μπερνς, Γκερέιρο, Νικόλτσης.

Η βασική 11άδα της Οντράντσι: Μ.Γκονγκ, Τζ.Ντουχ, Τζ.Γκονγκ, Ντούκονιτς, Μιλίναριτς, Ζερντίν, Ζέρνεκ, Κάλετς, Τ.Ντουχ, Τόμπα, Γκόσταν.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε