Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Αποκλείστηκε η Γιουβέντους, ματσάρες σε Βρέμη και Βρυξέλλες

Αποκλείστηκε η Γιουβέντους, ματσάρες σε Βρέμη και Βρυξέλλες

Η “μεγάλη κυρία” αποχαιρέτησε το Γιουρόπα Λιγκ γνωρίζοντας την ήττα με 4-1 από την Φούλαμ στο Λονδίνο. Δείτε τι έγινε στα υπόλοιπα παιχνίδια.

Στην Βέρμη Βέρντερ και Βαλένθια προσέφεραν στο κοινό ένα από τα καλύτερα ματς της διοργάνωσης, μέχρι τώρα, στον επαναληπτικό του 1-1 της Ισπανίας. Οι “νυχτερίδες” στο 15΄ είχαν πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων με τους Βίγια και Μάτα να σκοράρουν. Ο Αλμέιντα μείωσε στο 26΄ αλλά και πάλι ο Βίγια στην εκπνοή του ημιχρόνου έκανε το 1-3. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι έκαναν την μεγάλη αντεπίθεση και αφού μείωσαν με τον Φριγκς στο 57΄, ισοφάρισαν με τον Μαρίν στο 62΄. Ο Βίγια ολοκλήρωσε το χατ-τρικ στο 65΄ αλλά η Βέρντερ απάντησε και πάλι με τον Πιζάρο στο 84΄. Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να πετύχουν και 5ο τέρμα με αποτέλεσμα η Βαλένθια να πανηγυρίσει την πρόκριση.

 
Στις Βρυξέλλες το Αμβούργο πήγε με σκοπό να υπερασπιστεί το 3-1 του πρώτου αγώνα και κατάφερε να προηγηθεί στο 42΄ με τον Μπόατενγκ. Η απάντηση όμως της Άντερλεχτ ήταν άμεση με τον Λουκακού να ισοφαρίζει στο 44΄ και τον Σουάρεζ να φέρνει τα πάνω κάτω στο 45΄. Οι δύο ομάδες μπήκαν στο δεύτερο μέρος όπως τελείωσαν το πρώτο και η καταιγίδα των γκολ συνεχίστηκε. 2-2 από τον Γιάνσεν στο 54΄, 3-2 από τον Μπίλια στο 59΄ και 4-2 από τον Μπουσουφά στο 66΄ για να πάρει και πάλι το ματς “φωτιά”. Η Άντερλεχτ δεν κατάφερε να σκοράρει στις ευκαιρίες που δημιούργησε και σα να μην έφτανε αυτό δέχθηκε το γκολ από τον Πέτριτς στο 75΄ που έβαλε τέλος στα όνειρα για πρόκριση.
 
Ο φετινός κατήφορος της Γιουβέντους δεν έχει σταματημό. Τι και αν προηγήθηκε μόλις στο 2ο λεπτό με τον Τρεζεγκέ και κουβαλούσε από το Τορίνο το 3-1 του πρώτου αγώνα. Κατάφερε να δεχθεί 4 γκολ (Ζαμόρα 9΄, Γκέρα 39΄ 49΄, Ντέμπσεϊ 82΄) και αποκλείστηκε με συντριβή από το Γιουρόπα Λιγκ. Η Γιουβέντους τελείωσε το ματς με 9 παίκτες λόγω των αποβολών του Καβαβάρο στο 27΄ και του Ζεμπινά στο 90΄.
 
Ματς-θρίλερ στο Βελοντρόμ με την Μαρσέιγ να παίρνει το προβάδισμα με τον Νιάνγκ στο 70΄ την Μπενφίκα να ισοφαρίζει το σκορ του πρώτου αγώνα στο 75΄με τον Μάξι Περέιρα και να παίρνει την πρόκριση στις καθυστερήσεις με τον Κάρντεκ.
 
Στο Άνφιλντ, η Λίβερπουλ ανέτρεψε το 1-0 της Γαλλίας, επικρατώντας με 3-0 της Λιλ, ενώ στην Ατλετικό Μαδρίτης ήταν αρκετή η ισοπαλία με 2-2 στην Λισαβόνα κόντρα στην Σπόρτινγκ για να πάρει το εισιτήριο για τους “8”. Την παράταση χρειάστηκε η Βόλφσμπουργκ για να επικρατήσεις με 2-1 της Ρουμπίν Καζάν και να να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε