Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Αποκλείστηκε ο Άρης – Επεισοδιακό ματς στα Τρίκαλα

ΦΩΤΟ, EUROKINISSI
Η πρώτη μεγάλη έκπληξη στον θεσμό του Κυπέλλου είναι γεγονός. Ο φιναλίστ της περσινής διοργάνωσης, Άρης αποκλείστηκε στα Τρίκαλα, από την τοπική ομάδα, στα πέναλτι με 4-2.

Ο Άρης ξεκίνησε το ματς με τις καλύτερες προϋποθέσεις παίρνοντας το προβάδισμα στο 7ο λεπτό με τον Ρονάλντο Γκιάρο, όμως συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Στο 23ο λεπτό η εισβολή των οπαδών των φιλοξενούμενων και τα επεισόδια που ακολούθησαν προκάλεσαν την δεκάλεπτη διακοπή που αποσυντόνισε τους παίκτες του Κούπερ.
 
Λίγα δευτερόλεπτα αφού ξεκίνησε και πάλι το παιχνίδι ο Μίνγκας εκμεταλλεύτηκε τα λάθος της άμυνας του Άρη και έφερε το ματς στα ίσα. Όσο περνούσε η ώρα οι φιλοξενούμενοι ανέβαζαν στροφές και έχασαν πολλές ευκαιρίες με αποκορύφωμα το δοκάρι του Ναφτί στο 85΄. Δύο λεπτά αργότερα, όμως, ο διαιτητής Τσινιάρης απέβαλλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Μίσελ σε μία τραβηγμένη απόφαση.
 
Παρόλαυτα και στην παράταση οι «κιτρινόμαυροι» ήταν κυρίαρχοι και έχασαν αρκετές ευκαιρίες. Στα πέναλτι ο Ναφτί έστειλε την μπάλα άουτ και ο Πουρής απέκρουσε την προσπάθεια του Γκιάρο δίνοντας στα Τρίκαλα μία ιστορική πρόκριση.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε