Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΒΑΣΕΙΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λίγα Σύννεφα 34 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Αποκλειστικό NewsIt: Ο Καλογρίτσας αγοράζει τον Πανιώνιο!

Αποκλειστικό NewsIt: Ο Καλογρίτσας αγοράζει τον Πανιώνιο!
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 15.11.2010 | 15:59
Πρώτη δημοσίευση: 15.11.2010 | 13:44

Το NewsIt αποκαλύπτει  το ραντεβού του μεγαλομετόχου του Πανιωνίου, Κωνσταντίνου Τσακίρη με τον επιχειρηματία, Ιωάννη Χ. Καλογρίτσα και τη συμφωνία για τη μεταβίβαση της ΠΑΕ. Πλεόνασμα και όχι άνοιγμα έχει ο Πανιώνιος, όπως τονίζεται με επίσημη ανακοίνωση.

Πολύ κοντά σε ιστορικές εξελίξεις βρίσκεται η ομάδα της Νέας Σμύρνης. Το μεσημέρι της Δευτέρας ο Κωνσταντίνος Τσακίρης συναντήθηκε με τον Ιωάννη Χ. Καλογρίτσα στο Νέο Ψυχικό και συμφώνησαν για την μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Πανιώνιος. Το μόνο που απομένει είναι ο οικονομικός έλεγχος της ΠΑΕ για να αλλάξει χέρια ο σύλλογος της Νέας Σμύρνης.

Ο επειχειρηματίας προέρχεται από την Πλατεία και έχει σπουδαία επιχειρηματική δραστηριότητα στο εξωτερικό και την Ελλάδα, ενώ είναι και συνιδιοκτήτης της GPO.

Παράλληλα η ΠΑΕ Πανιώνιος εξέδωσε ανακοίνωση διαψεύδοντας τις φήμες που κυκλοφόρησαν περί ελλείμματος που φτάνει τα 2 εκατ. ευρώ.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Παραθέτουμε σήμερα τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ Πανιώνιος ΓΣΣ προς ενημέρωση των φιλάθλων μας και της κοινής γνώμης. Τα στοιχεία που δημοσιεύουμε αφορούν το κλείσιμο εργασιών της Πέμπτης 11/11/2010.

Επειδή ίσως τα λογιστικά στοιχεία κουράζουν, να τονίσουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν υπάρχει κανένα «έλλειμμα» 2 εκ. ευρώ, ούτε ομοίως κάποιο άλλο 3,4 εκ. ευρώ που «μειώθηκε» ξαφνικά σε 2 εκατομμύρια με κάποιο μαγικό τρόπο…

Η ΠΑΕ Πανιώνιος αυτή της στιγμή δεν οφείλει δραχμή σε κανένα και έχει πλεόνασμα 1.242.028 ευρώ.

Το περίφημο ποσό του «ανοίγματος» των 2 περίπου εκ. ευρώ που διέρρευσε προς τα ΜΜΕ, είναι υποκειμενικό και αφορά την πρόβλεψη χρήσης της απελθούσης διοίκησης (μέχρι 30/6/2011) και τον τρόπο λειτουργίας που εκείνη ακολουθούσε. Η νέα διοίκηση μπορεί, αν θέλει, να επιλέξει εναλλακτικούς τρόπους λειτουργίας και να κλείσει τη σεζόν χωρίς κανένα «έλλειμμα» (ακόμα και κέρδος)”.   Διαδώστε αυτό το άρθρο