Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Αποκλειστικό NewsIt: Ο Καλογρίτσας αγοράζει τον Πανιώνιο!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Το NewsIt αποκαλύπτει  το ραντεβού του μεγαλομετόχου του Πανιωνίου, Κωνσταντίνου Τσακίρη με τον επιχειρηματία, Ιωάννη Χ. Καλογρίτσα και τη συμφωνία για τη μεταβίβαση της ΠΑΕ. Πλεόνασμα και όχι άνοιγμα έχει ο Πανιώνιος, όπως τονίζεται με επίσημη ανακοίνωση.

Πολύ κοντά σε ιστορικές εξελίξεις βρίσκεται η ομάδα της Νέας Σμύρνης. Το μεσημέρι της Δευτέρας ο Κωνσταντίνος Τσακίρης συναντήθηκε με τον Ιωάννη Χ. Καλογρίτσα στο Νέο Ψυχικό και συμφώνησαν για την μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Πανιώνιος. Το μόνο που απομένει είναι ο οικονομικός έλεγχος της ΠΑΕ για να αλλάξει χέρια ο σύλλογος της Νέας Σμύρνης.

Ο επειχειρηματίας προέρχεται από την Πλατεία και έχει σπουδαία επιχειρηματική δραστηριότητα στο εξωτερικό και την Ελλάδα, ενώ είναι και συνιδιοκτήτης της GPO.

Παράλληλα η ΠΑΕ Πανιώνιος εξέδωσε ανακοίνωση διαψεύδοντας τις φήμες που κυκλοφόρησαν περί ελλείμματος που φτάνει τα 2 εκατ. ευρώ.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Παραθέτουμε σήμερα τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ Πανιώνιος ΓΣΣ προς ενημέρωση των φιλάθλων μας και της κοινής γνώμης. Τα στοιχεία που δημοσιεύουμε αφορούν το κλείσιμο εργασιών της Πέμπτης 11/11/2010.

Επειδή ίσως τα λογιστικά στοιχεία κουράζουν, να τονίσουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν υπάρχει κανένα «έλλειμμα» 2 εκ. ευρώ, ούτε ομοίως κάποιο άλλο 3,4 εκ. ευρώ που «μειώθηκε» ξαφνικά σε 2 εκατομμύρια με κάποιο μαγικό τρόπο…

Η ΠΑΕ Πανιώνιος αυτή της στιγμή δεν οφείλει δραχμή σε κανένα και έχει πλεόνασμα 1.242.028 ευρώ.

Το περίφημο ποσό του «ανοίγματος» των 2 περίπου εκ. ευρώ που διέρρευσε προς τα ΜΜΕ, είναι υποκειμενικό και αφορά την πρόβλεψη χρήσης της απελθούσης διοίκησης (μέχρι 30/6/2011) και τον τρόπο λειτουργίας που εκείνη ακολουθούσε. Η νέα διοίκηση μπορεί, αν θέλει, να επιλέξει εναλλακτικούς τρόπους λειτουργίας και να κλείσει τη σεζόν χωρίς κανένα «έλλειμμα» (ακόμα και κέρδος)”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε