Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Απολογείται για 21 εκατ. ευρώ η ΑΕΚ!

Στις 16 Φεβρουαρίου η “Ένωση” θα απολογηθεί στην πειθαρχική επιτροπή της Ουέφα για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές της που φτάνουν τα 21 εκατ. ευρώ από τον περασμένο Σεπτέμβριο. Προ των πυλών ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός.

Το εντυπωσιακό αυτό νούμερο αποκάλυψε η εφημερίδα “Goal”, η οποία συμπληρώνει πως ο εισαγγελέας του αρμόδιου οργάνου της Ουέφα εισηγείται τον τριετή αποκλεισμό της ΑΕΚ από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, απόφαση που θα γίνει γνωστή στις 23 Φεβρουαρίου.

Στην “Ένωση” φέρονται να είναι ενήμεροι από τον περασμένο Σεπτέμβριο και όλο αυτό το διάστημα δεν έχει σημειωθεί κάποια θετική εξέλιξη στην υπόθεση. Η κατάσταση μοιάζει να είναι χειρότερη από το 2004, όταν η ομάδα κατάφερε να πάρει την αδειοδότηση χάρη στην προσπάθεια της ομάδας του Ντέμη Νικολαΐδη και πηγή της UEFA έλεγε στο «Goal» πως θα ήταν καλύτερο για την ΠΑΕ να προτείνει η ίδιο τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό της, ώστε να περιορίσει την εγχώρια ζημία της και να κερδίσει χρόνο για να βρει λύση στα οικονομικά της.

Αν τελικά υπάρξει αρνητική εξέλιξη στην υπόθεση της «Ένωσης», τότε έχει το δικαίωμα να ασκήσει έφεση ή να προσφύγει στο CAS, με την προϋπόθεση όμως να βελτιώσει τη σημερινή οικονομική κατάστασή της. Επίσης, αν δεν καταφέρει να πάρει άδεια για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, δεν δικαιούται να πάρει άδεια να συμμετάσχει την επόμενη σεζόν στη Σούπερ Λίγκα και αυτομάτως υποβιβάζεται στη Football League. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε