Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Απολογήθηκαν Τοροσίδης και Ολυμπιακός – “Οι δημοσιογράφοι γράφουν ότι θέλουν”

ΦΩΤΟ ΕUROKINISSI.

Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ διά του νομικού της εκπροσώπου, Βασίλη Γκαγκάτση, αρνήθηκε ότι απάντησε ανεπίσημα στον Παναθηναϊκό, κατά την απολογία της στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ.

Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ τόνισε χαρακηριστικά: “Η ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν έχει καμία σχέση με τους “κύκλους” που αναφέρονται τα δημοσιεύματα.”

Με αυτόν τον τρόπο οι ερυθρόλευκοι αρνήθηκαν ότι απάντησαν στην επίσημη ανακοίνωση του Παναθηναϊκού μετά τον αγώνα Ολυμπιακός – Ολυμπιακός Βόλου.

Θυμηθείτε την ανακοίνωση του Παναθηναϊκού αλλά και τις ανεπίσημες απαντήσεις του Ολυμπιακού

Ο Γιάννης Μώραλης που κλήθηκε ως μάρτυρας ανέφερε: “Ξέρετε πως λειτουργούν οι δημοσιογράφοι. Για να κάνουν τη δουλειά τους μπορεί να επικοινωνούν με τον οποιοδήποτε και να γράψουν οτιδήποτε. Δεν μπορούμε να ελέγχουμε όλα τα δημοσιεύματα και να τα διαψεύδουμε. Θεωρώ ότι το έγραψαν χωρίς να ελέγξουν εάν ισχύει.”

Στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ απολογήθηκε και ο Βασίλης Τοροσίδης για τις δηλώσεις του μετά το ματς Ολυμπιακός – Ολυμπιακός Βόλου, με τις οποίες τόνιζε ότι έπρεπε να αποβληθεί από τον διαιτητή.

Ο διεθνής μπακ υπερασπίστηκε τον εαυτό του αναφέροντας: “Δεν είχα πρόθεση να ασκήσω κριτική στον διαιτητή. Δεν δυσφήμισα το άθλημα. Αντίθετα, νομίζω ότι ήταν fair-play από την πλευρά μου αυτό που είπα. Διαφήμιση έκανα λέγοντας ότι θα έπρεπε να αποβληθώ”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε