Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Μερικά Σύννεφα 33 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Απόλυτη στήριξη σε Σάντος από ΕΠΟ - "Θησαυρός η Εθνική"

Απόλυτη στήριξη σε Σάντος από ΕΠΟ - `Θησαυρός η Εθνική`
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 23.11.2012 | 13:06
Πρώτη δημοσίευση: 23.11.2012 | 13:06

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία καταδικάζει- με ανακοίνωση της- τις όποιες παρεμβάσεις έχουν καταγραφεί στο παρελθόν, στο έργο του Φερνάντο Σάντος, στέλνοντας... μήνυμα προς τις ΠΑΕ, να διευκολύνουν ακόμα περισσότερο τη λειτουργία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Με την παρέμβασή της αυτή, η ΕΠΟ θέλει να βάλει ένα τέλος στα παράπονα και τις γκρίνιες που ακούγονται από ομάδες της Σούπερ Λίγκας και που εκφράζονται δημόσια μετά από κάθε κλήση του Σάντος, ή ακόμα και τραυματισμούς παικτών.

“Η Εθνική Ομάδα και οι άνθρωποι που τη στελεχώνουν αποτελούν έναν αυθεντικό ποδοσφαιρικό θησαυρό εθνικού χαρακτήρα και θα υπερασπιστεί με όλες τις δυνάμεις της την αυτοτέλειά και την εξαιρετικά αποτελεσματική λειτουργία της” αναφέρει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας:

«Η Ελληνική ποδοσφαιρική Ομοσπονδία καταδικάζει, με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, κάθε απόπειρα, από οπουδήποτε και αν προέρχεται, να εμπλακεί η Εθνική Ομάδα και ο ομοσπονδιακός προπονητής Φερνάντο Σάντος σε αντιπαραθέσεις για θέματα εσωτερικής ποδοσφαιρικής πραγματικότητας.

Η ΕΠΟ θεωρεί ότι η Εθνική Ομάδα και οι άνθρωποι που τη στελεχώνουν αποτελούν έναν αυθεντικό ποδοσφαιρικό θησαυρό εθνικού χαρακτήρα και θα υπερασπιστεί με όλες τις δυνάμεις της την αυτοτέλειά και την εξαιρετικά αποτελεσματική λειτουργία της. Χάρις σε αυτά τα στοιχεία η Εθνική Ομάδα πέτυχε τις μεγαλύτερες νίκες της και καταξιώθηκε στην ελίτ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Αυτή την εθνική υπόθεση και τις επιτυχίες που τη συνοδεύουν κανείς και για κανένα λόγο δεν δικαιούται να τις μεταχειρίζεται ως οπαδική διαφορά ή να τις εμπλέκει σε επικοινωνιακές αντιπαραθέσεις.

Καλεί άμεσα ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο να στηρίξει απόλυτα και χωρίς καμία σκοπιμότητα το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, να διευκολύνει ακόμη περισσότερο την λειτουργία του και να προσφέρει, σε συνεργασία με την Ε.Π.Ο., τις καλύτερες δυνατές συνθήκες στο προπονητικό τιμ για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Το κέρδος όλων από μια ανάλογη συμπεριφορά θα είναι πολύ σημαντικό».

ΕΠΟ: Ούτε ένα ευρώ από τον κρατικό προϋπολογισμό   Διαδώστε αυτό το άρθρο