Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Απομακρύνεται ο Νενέ – Διετές συμβόλαιο σε Ιμπαγάσα

Για ακόμη μία χρονιά ο Ολυμπιακός κυνήγησε τον Νενέ, έφτασε κοντά στην απόκτηση του αλλά όπως όλα δείχνουν ο γάμος δεν θα γίνει. Η Μονακό δεν υποχωρεί, η Παρί επανήλθε και οι ερυθρόλευκοι αναζητούν εναλλακτικές λύσεις.

Η διαφορά των δύο πλευρών είναι στο 1,5 εκ. ευρώ και η Μονακό είναι αμετακίνητη στις απαιτήσεις της. Σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα η Παρί Σεν Ζερμέν επανήλθε στη διεκδίκηση του παίκτη και έχει φτάσει κοντά στην απόκτηση του.

Οι ερυθρόλευκοι δεν είναι διατεθειμένοι να ανεβάσουν κατά πολύ την προσφορά τους και όλα δείχνουν ότι θα πρέπει να αναζητήσουν νέο στόχο για την κάλυψη της αριστερής πλευράς.

Η συγκεκριμένη θέση ταλαιπωρεί από πέρυσι τον Ολυμπιακό όταν έφυγε ο Λέτο και σταμάτησε το ποδόσφαιρο ο Τζόρτζεβιτς. Φέτος είναι ακόμη πιο επιτακτική η ανάγκη απόκτησης αριστερού χαφ αφού έχει φύγει και ο Λεονάρντο που θα μπορούσε να καλύψει σε κάποιες περιπτώσεις το κενό.

Θετικά μηνύματα για Ιμπαγάσα

Δεν υπάρχουν μόνο αρνητικές εξελίξεις στα μετεγγραφικά των ερυθρόλευκων. Ο Ολυμπιακός πρότεινε διεές συμβόλαιο (1+1) στον Άριελ Ιμπαγάσα έναντι 800.000 ευρώ ετησίως και ο παίκτης αξιώνει κλειστό διετές.

Λογικά οι δύο πλευρές θα τα βρουν και ο 33χρονος πρώην μέσος της Βιγιαρεάλ θα πιάσει “λιμάνι”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε