Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Απομακρύνεται ο Ντιόπ

Το ραντεβού του Σενεγαλέζου μέσου με την διοίκηση της Πόρτσμουθ δεν οδήγησε πουθενά και η ΑΕΚ στρέφεται άλλου για την θέση του αμυντικού χαφ. Ξένο σώμα ο Μαϊστόροβιτς. Στην απομόνωση ο Αραούχο.

Δεν τους έφταναν τα εσωτερικά προβλήματα στην ΑΕΚ αντιμετωπίζουν μεγάλες δυσκολίες για την ολοκλήρωση των μεταγραφών. Χαρακτηριστική είναι η υπόθεση του Πάπα Ντούπα Ντιόπ. Ένας παίκτης με τον οποίο η “Ένωση” έχει έρθει σε συμφωνία εδώ και έναν μήνα, ωστόσο ήθελαν να τον πάρουν χωρίς να δώσουν χρήματα στην Πόρτσμουθ. Η αγγλική ομάδα όμως δεν φαίνεται να υποχωρεί όσο περνάει ο καιρός, όπως περίμεναν οι άνθρωποι της ΑΕΚ, και ο παίκτης απομακρύνεται.
 
Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και οι κιτρινόμαυροι εξετάζουν ήδη τις εναλλακτικές επιλογές, με πρώτη αυτή του Βέρο Σάλατιτς της Γκρασχόπερ. Εκτός από τον Σέρβο οι κιτρινόμαυροι έχουν πρόταση για τον 22χρονο Σαμ Χιούσον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος αγωνίζεται στις ακαδημίες των “κόκκινων διαβόλων”. Ο νεαρός έχει αγωνιστεί σε κάποια παιχνίδια του Κυπέλλου και του Λιγκ Καπ, ενώ στη συνέχεια παραχωρήθηκε ως δανεικός, αρχικά, στη Χέρεφορντ και πέρυσι στην Μπάρι. Δεν αποκλείεται στο αμέσως επόμενο διάστημα να δοκιμαστεί, προκειμένου να διαπιστωθεί αν μπορεί να αντεπεξέλθει.
 
Θέμα ημερών θεωρείται η αποχώρηση του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς ο οποίος αν και ακολούθησε την αποστολή στο Ζέεφελντ λειτουργεί πια ως… ξένο σώμα. Η ΑΕΚ καλείται να βρει σύντομα τον αντικαταστάτη του Σουηδό αφού δεν μπορεί να καλύψει την απουσία του εν των έσω.
 
Συμφωνία με ομάδα της πατρίδας του άρχισαν να υποψιάζονται οι άνθρωποι της ΑΕΚ πως κρύβεται πίσω από τη συμπεριφορά του Κάρλος Αραούχο και κυρίως των εκπροσώπων του. Τα οικογενειακά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο παίκτης δεν αμφισβητούνται από τους “κιτρινόμαυρους”, γι’ αυτό άλλωστε είχαν κάθε καλή διάθεση να τον βοηθήσουν. Ο Αργεντινός μπακ φέρεται να έχει συμφωνήσει ήδη με την Κολόν, γι’ αυτό και οι μάνατζέρ του πιέζουν να μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε