Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

“Απομακρύνθηκα από εξωγενείς παράγοντες”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Λίγες εβδομάδες μετά το “διαζύγιο” του με τον ΠΑΟΚ, ο Παύλος Δερμιτζάκης μίλησε για τα… έργα και τις ημέρες του στον πάγκο του “δικεφάλου του Βορρά”. “Δεν είμαι λιγόψυχος”, τόνισε αναφερόμενος στο τέλος της συνεργασίας του.

“Όλα έγινα γρήγορα. ‘Ηταν πολύ δύσκολο στην συγκεκριμένη φάση να αλλάξουμε πολλά πράγματα. Εγώ ήρθα στις 23 του μήνα Παρασκευή και την Τετάρτη παίζαμε με τον Άγιαξ. Από την αρχή βούτηξα στα βαθιά, δεν είχα χρόνο ούτε να σκεφτώ ούτε να μπορέσω να προγραμματίσω κάποια πράγματα τα οποία ως προπονητής θα ήθελα να κάνω”, δήλωσε στην εφημερίδα “Goalnews”, ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ, αναφερόμενος στο πόσο γρήγορα κλήθηκε να μπεί σε “φουλ” ρυθμούς από την στιγμή που ανέλαβε τον πάγκο της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

“Βεβαίως υπήρξαν εξωγενείς παράγοντες τους οποίους όλοι τους ξέρουμε και τους οποίους όλοι τους ξέρουμε και τους οποίους εγώ δεν μπορώ να τους ελέγξω και ούτε έχω τη διάθεση να το κάνω και δεν είναι δουλειά μου εν κατακλείδι”, απάντησε όταν ρωτήθηκε αν “εξωγενείς παράγοντες” έκριναν σε ένα ποσοστό την απομάκρυνση του.

“Δεν είμαι λιγόψυχος. Ήξερα ότι ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα, η είχε τρομερές πιέσεις. Δεν είχα πρόβλημα πάνω σε αυτό και ούτε φοβήθηκα γιατί ξέρω να παλεύω και ξέρω ποιος είμαι. Σίγουρα όμως όταν μετά από δυο εβδομάδες λύνεις μια συνεργασία μπαίνει αυτό το ερώτημα. Τι άλλαξε δηλαδή; Θεωρώ ότι κάναμε μια συζήτηση με τον πρόεδρο της ομάδας και είδαμε ότι εφόσον θέλουμε το καλό της κρίναμε σκόπιμο ότι έπρεπε να προκαλέσουμε κάτι ώστε η ομάδα πραγματικά να μπορέσει να αλλάξει ρότα. Πιστεύω ότι πήραμε την πιο σωστή απόφαση. Σίγουρα για μένα δεν ήταν ο,τι καλύτερο για πολλούς και διάφορους λόγους. Ο,τι κάνω το κάνω με την λογική που έχω ως άνθρωπος και ο χρόνος είναι αυτός που θα δείξει αν έκανα καλά ή όχι”, κατέληξε.

Αναβλήθηκε η Γ.Σ. στον ΠΑΟΚ – Φουντώνουν οι φήμες πώλησης σε Άραβα!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε