Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Απορρίφθηκε η έφεση του Ατρόμητου!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση του Ατρόμητου και του Γιώργου Σπανού κατά της τιμωρίας που είχε επιβληθεί στον σύλλογο, εξαιτίας του επεισοδίου που είχε ο πρόεδρος των “κυανολεύκων” με τον διαιτητή Ιωάννη Δελφάκη και τον βοηθό του, Ευθύμιο Κουρέντα, μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο Περιστέρι.

Το Δευτεροβάθμιο Όργανο απέρριψε την έφεση των Περιστεριωτών, αλλά η διοίκηση του Ατρόμητου είναι αποφασισμένη να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια για να παίξει με κόσμο στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, την προσεχή Κυριακή.

Για αυτό το λόγο θα προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο, που θα αποφασίσει για τις οριστικές συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα. Η εκδίκαση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή και απόφαση αναμένεται την ίδια μέρα.

Αναλυτικά η απόφαση του Δευτεροβάθμιου Οργάνου:

«Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ με την υπ΄ αριθμόν 104/7-12-2016 απόφασή της δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ΄ ουσία την έφεση της ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών και του Γεωργίου Σπανού κατά της υπ’ αριθμ. 237/2016 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε