Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Απόρθητο κάστρο ξανά

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Ο Ολυμπιακός με την δύναμη του κόσμου του έκανε το έξι στα έξι στο “Γ. Καραϊσκάκης” και ετοιμάζεται για το ημίχρονο στο Παγκρήτιο, την Τετάρτη, με στόχο να μείνει μόνος πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα.

Το εμφατικό 3-0 επί του ΠΑΟΚ ήταν η μεγαλύτερη απόδειξη πως οι “ερυθρόλευκοι” έχουν αποκτήσει ξανά ισχυρή έδρα, μετά την περσινή σεζόν όπου έχασε πολλούς βαθμούς μέσα στο Φάληρο. Έχει έξι νίκες σε έξι ματς έχοντας σκοράρει 17 φορές, ενώ έχει δεχθεί μόνο ένα γκολ! Τα νούμερα είναι εντυπωσιακά, ειδικά αν αναλογιστούμε πως ο άμεσος αντίπαλος για τον τίτλο, Παναθηναϊκός έχει πετάξει ήδη 4 βαθμούς με Ξάνθη και Λάρισα και έχει συνολικά τέρματα 11-6.
 
Πλέον ο Ερνέστο Βαλβέρδε και οι παίκτες του στρέφουν το βλέμμα τους στο ημίχρονο που υπολείπεται στο Παγκρήτιο. Οι Πειραιώτες θέλουν τη νίκη για να ξεφύγουν με τρεις βαθμούς από τον Παναθηναϊκό και να πάνε σε θέση ισχύος στο ντέρμπι του επόμενου Σαββάτου με την ΑΕΚ.
 
Ο Βάσκος τεχνικός δεν θα έχει στην διάθεση του για το ματς στο Ηράκλειο τους Μπράβο, Τοροσίδη και Ιμπαγάσα οι οποίοι έχουν ελπίδες να επιστρέψουν με την ΑΕΚ. Αντίθετα την Δευτέρα θα ξεκαθαρίσει το διάστημα της απουσίας του Μέλμπεργκ, ο οποίος θα υποβληθεί σε σπινθηρογράφημα.
 
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε