Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Απόρθητο το κάστρο των Ιωαννίνων

Αήττητος στους Ζωσιμάδες παρέμεινε ο Πας, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Πας αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι και έκλεψε τον βαθμό από τον Ολυμπιακό.

Ο Πας ξεκίνησε δυνατά την αναμέτρηση και θα μπορούσε να είχε προηγηθεί με τις ευκαιρίες του Σαϊτιώτη και του Μαϊστόροβιτς.

 
Στο 24΄ο Ολυμπιακός, που δεν είχε άλλη ουσιαστική ευκαιρία, άνοιξε το σκορ. Ο Ζαϊρί έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Ζεβλάκοφ στο δεύτερο δοκάρι έπιασε την κεφαλιά και παραβίασε την εστία του Ελευθερόπουλου που βρέθηκε εκτός θέσης.
 
Το τέρμα του Πολωνού έλυσε τα πόδια των ερυθρόλευκων που έφτασαν κοντά στο 0-2 στο 32′ με τον Όσκαρ να αστοχεί από πλεονεκτική θέση.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πας μπήκε πολύ δυνατά και έχασε σημαντικές ευκαιρίες να ισοφαρίσει. ?Η σημαντικότερη ήταν η κεφαλιά του Τζάνη που πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Νικοπολίδη στο 56′.
Ο Ολυμπιακός μετά το 70′ συνήλθε και θέλησε να καθαρίσει το ματς. Ο Ντουντού δεν τα κατάφερε στο 70 αφού ο Ελευθερόπουλος τον νίκησε.
Δεν συνέβη όμως το ίδιο στο 80′. Ο Μήτρογλου εκμεταλλεύτηκε την εξαιρετική πάσα του Ντουντού και με ψύχριαμο πλασέ διπλασίασε τα τέρματα του Ολυμπιακού.
Σε εκείνο το σημείο όλοι πίστεψαν ότι το ματς τελείωσε αλλά οι παίκτες των Ιωαννίνων είχαν διαφορετική άποψη. Στο 83′ ο Τζάνης με καταπληκτικό σουτ παραβίασε εστία του Νικοπολίδη και έδωσε εκ νέου ενδιαφέρον στο παιχνίδι.
Η ψυχρολουσία για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 90′ με τον Μπακαγιόκο να σκοράρει με κεφαλιά και να χαρίζει τον βαθμό στην ομάδα του.
Ο Ολυμπιακός είχε την δεύτερη συνεχόμενη απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα, μία εβδομάδα πριν το μεγάλο ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.

ΠΑΣ Γιάννινα: Ελευθερόπουλος, Ντάσιος, Κώτσιος, Κανακούδης (82′ Μπουχάν), Μενδρινός, Σαϊτιώτης, Μπαλάφας, Μαϊστόροβιτς (67′ Κοντογουλίδης), Τζανής, Ντιμπαλά (77′ Μπακαγιόκο), Σκαρντουέλι.

Ολυμπιακός: Νικοπολίδης, Μέλμπεργκ, Γκαλίτσιος, Στολτίδης (74′ Γ. Παπαδόπουλος), Όσκαρ (82′ Ντομί), Ζαϊρί, Ζεβλάκοφ, Μπράβο, Ντουντού, Μήτρογλου, Μαρέσκα.

Ζίκο: Είμαστε απαράδεκτοι

Ζαϊρί: Χαλαρώσαμε

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε