Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Αποσύρουν τα ασφαλιστικά μέτρα και δίνουν… σέντρα!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
Λάρισα και Πανσερραϊκός αποφάσισαν να αποσύρουν τα ασφαλιστικά μέτρα που είχαν καταθέσει, υπό και την απειλή της ΕΠΟ να τις υποβιβάσει στη Football League 2 και να επανέλθουν με νέα αίτηση αναίρεσης της απόφασης της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής της ΕΠΟ. Αυτή την ώρα δεν υπάρχει “εμπόδιο” για τη σέντρα του πρωταθλήματος.
Μετά και την απειλή της ΕΠΟ να υποβιβάσει τις δύο ομάδες στη Football League 2 αν επιμείνουν στην προσφυγή τους στα πολιτικά δικαστήρια, Λάρισα και Πανσερραϊκός. απέσυραν την αίτηση για ασφαλιστικά μέτρα για να μην αρχίσει το πρωτάθλημα της Super League.
 
Στη σημερινή εκδίκαση της προσφυγής τους στο Διαιτητικό Δικαστήριο οι δυο σύλλογοι ζήτησαν αναβολή, καθώς υπήρχε ένα νομικό λάθος στο δικόγραφο. Το αίτημα αυτό απορρίφθηκε και για το λόγο αυτό παραιτήθηκαν από το δικόγραφο.
 
Ενημέρωσαν ωστόσο πως θα επανέλθουν την ερχόμενη εβδομάδα με προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο έχοντας κάνει την απαραίτητη διόρθωση. Πάντως, οι δύο ομάδες ουσιαστικά αντιλήφθηκαν ότι δεν τους συνέφερε νομικά να προχωρήσουν την υπόθεση και φοβήθηκαν μην απορριφθεί ως απαράδεκτη.
 
Η αποχώρηση τους, ανοίγει τον δρόμο για έναρξη του πρωταθλήματος, έστω και με έξι αναμετρήσεις, δεδομένου ότι θεωρείται απίθανο η ΕΕΑ να προλάβει να εξετάσει τους φακέλους του Λεβαδειακού και της Δόξας Δράμας, όπως ζητήθηκε από την Σούπερ Λίγκα.
 
Στο μεταξύ, εκδικάζεται και η προσφυγή του Ηρακλή στο Διαιτητικό Δικαστήριο, με την οποία ο “Γηραιός” ζητεί να του επιβληθεί η προβλεπόμενη ποινή για πρόστιμο και να αναιρεθεί η απόφαση για υποβιβασμό του για την πλαστή φορολογική ενημερότητα που είχε προσκομίσει.
 
Ο δικηγόρος του συλλόγου, είπε πως “…η πλαστογραφία έγινε από τον Γιάννη Τάκη, ο οποίος αναλαμβάνει την ευθύνη και το έκανε αυτοβούλως για να κάνει μεταγραφές”. Εξάλλου, το δικαστήριο απέρριψε την πρόσθετη παρέμβαση που ήθελε να κάνει ο Αστέρας Τρίπολης, ομάδα που είχε επωφεληθεί από την απόφαση για υποβιβασμό του Ηρακλή και παρέμεινε στη Σούπερ Λίγκα.
 

ΠΑΕ ΑΕΚ: Δεν ενημερωθήκαμε για την ανακοίνωση

Οργισμένη επίθεση ΑΕΛ σε ΕΠΟ-Σούπερ Λίγκα

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε