Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Αποσύρθηκε από την Εθνική Αγγλίας ο Τέρι!

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Ο Τζον Τέρι με ανακοίνωση του γνωστοποίησε την απόφαση του να αποχωρήσει από την Εθνική λίγες ώρες πριν την απολογία του για τη ρατσιστική επίθεση στον Άντον Φέρντιναντ.

Μαζί προΧωρούν Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ (VIDEO)

Ανατριχίλα… και συγκίνηση πριν τη σέντρα στο Άνφιλντ! (ΦΩΤΟ&VIDEO)

“Άλωσε” το Άνφιλντ η Γιουνάιτεντ – Πέναλτι…φάντασμα από τον διαιτητή(VIDEO)

Μετά από 9 χρόνια και 78 συμμετοχές ο αμυντικός της Τσέλσι αποφάσισε να πει “αντίο” στην Εθνική Αγγλίας. Ο λόγος είναι η ρατσιστική επίθεση στον Άντον Φέρντιναντ που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις ενώ ο Τέρι έχασε το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Η ανακοίνωση του Τζον Τέρι:

“Θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές που με εμπιστεύθηκαν και έφτασα τις 78 συμμετοχές. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες, τους φιλάθλους και την οικογένειά μου για τη στήριξή τους καθ’ όλη τη διάρκεια της διεθνούς μου καριέρας.

Το να αγωνίζομαι και να είμαι αρχηγός της εθνικής ομάδας ήταν κάτι που ονειρευόμουν από παιδί και αποτελεί μεγάλη τιμή. Πάντα τα έδινα όλα γι’ αυτήν και η καρδιά μου ραγίζει με αυτήν την απόφαση. Θέλω να ευχηθώ στον Ρόι και την ομάδα ό,τι καλύτερο για το μέλλον.

Η FA δεν μου άφησε περιθώρια με τη στάση της στο ρατσιστικό ζήτημα. Πλέον, επικεντρώνομαι στην Τσέλσι, με την οποία θα διεκδικήσω εγχώριες και ευρωπαϊκές διακρίσεις. Ευχαριστώ τους φιλάθλους μας για τη διαρκή στήριξη.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε