Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Αποθέωσαν Γκασκόιν στη Ρώμη – “Είσαι ακόμα ο ήρωας μας”(ΦΩΤΟ&VIDEO)

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Οπαδοί της Λάτσιο και της Τότεναμ ένωσαν τις φωνές τους την Πέμπτη στο “Ολίμπικο” και αποθέωσαν τον παλαίμαχο μεσοεπιθετικό

Με αφορμή την αναμέτρηση της Λάτσιο με την τότεναμ για το Europa League, ο πρόεδρος της ιταλικής ομάδας, Κλαούντιο Λοτίτο, είχε προσκαλέσει τον Πολ Γκασκόιν να βρεθεί στο “Ολίμπικο” με τον παλαίμαχο επιθετικό να αποδέχεται την πρόσκληση και να γνωρίζει την αποθέωση τόσο από τους οπαδούς της Λάτσιο όσο και από τους οπαδούς της Τότεναμ.

ΦΩΤΟ REUTERS.

Ανάμεσα στις ομάδες στις οποίες αγωνίστηκε, ο Γκασκόιν έπαιξε για 7 συνολικά χρόνια στην Τότεναμ (1988-1992) και τη Λάτσιο (1992-1995).

Η υποδοχή που επιφύλαξαν οι οπαδοί των δυο ομάδων στον παλαίμαχο άσο ήταν αποθεωτική. Ο Γκασκόιν, εμφανώς χαρούμενος και συγκινημένος, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο συνοδευόμενος από τον Λοτίτο και χειροκροτήθηκε από όλους.

ΦΩΤΟ REUTERS.

Την ίδια στιγμή στην κερκίδα αναρτήθηκε πανό που έγραφε στα αγγλικά: “Λεοντόκαρδος, εγωιστής, γνήσιο ταλέντο, αληθινός άντρας. Είσαι ακόμα ο ήρωας μας.”

Ο Γκασκόιν παρακολούθησε το παιχνίδι καθισμένος δίπλα στον Κλαούντιο Λοτίτο και έδειξε να απολαμβάνει, τόσο τις προσπάθειες των παικτών, όσο και την αγάπη του κόσμου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε