Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Αποθέωσε Μητρόπουλο και Πετρόπουλο ο Λίνεν

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Το εγκώμιο των νεοφερμένων στην ΑΕΚ, Αντώνη Πετρόπουλο και Παύλο Μητρόπουλο έπλεξε ο Έβαλντ Λίνεν μετά τη νίκη στον αγώνα με την Ξάνθη.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της ΑΕΚ στη συνέντευξη Τύπου:

“Νομίζω ότι σήμερα θα πρέπει να είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Ήταν το καλύτερο παιχνίδι της ομάδας. Οι παίκτες έδειξαν πάθος για την επιβίωση και καλή νοοτροπία. Δημιουργήσαμε πολύ καλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Χρειάστηκε αρκετή ώρα για να πετύχουμε το γκολ, γεγονός που μας δημιούργησε πίεση. Στο πρώτο μέρος, έχοντας έναν επιπλέον παίκτη στο κέντρο, βγαίναμε γρήγορα από τα πλάγια και κερδίσαμε ορισμένα φάουλ, δημιουργώντας ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώσαμε την απόδοσή μας και φτάσαμε σε μια δίκαιη νίκη.

Θεωρώ πως βοήθησε η αλλαγή του συστήματος. Είδατε πόσο σημαντικοί ήταν οι μέσοι μας. Όταν κερδίζεις τη μάχη του κέντρου συνήθως κερδίζεις και το ματς. Ο Ρίκκα είχε έναν τραυματισμό το καλοκαίρι, όμως μετά τα Χριστούγεννα δείχνει ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Ο Πετρόπουλος ήταν εντυπωσιακός και ο Μητρόπουλος πολύ καλός. Έδειξε πως πρέπει να παίζει ένα “εξάρι”. Ο Τσουμάγκας, με την πάροδο του χρόνου, ανέβαινε. Το σύστημα με τους τέσσερις μέσους το δουλέψαμε στις τελευταίες προπονήσεις. Είναι δύσκολο για τα ακραία μπακ, αλλά νομίζω ότι τα πήγαμε καλά.

Ο Πετρόπουλος είναι ένας έμπειρος παίκτης και έδειξε πως μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Θα μπορούσε να είχε σκοράρει κι άλλα γκολ. Αν ο Φούντας, που είναι ένας καλός αλλά άπειρος ποδοσφαιριστής, του έδινε καλύτερα την μπάλα, θα μπορούσε να βάλει κι άλλα τέρματα. Μετά το γκολ η Ξάνθη άλλαξε τον τρόπο παιχνιδιού της και έχασε μια πολύ καλή ευκαιρία. Εκεί έπαθα ένα μικρό καρδιακό επεισόδιο, αλλά επανήλθα αμέσως.

Δεν γνωρίζω αν θα αποκτηθεί άλλος παίκτης. Σίγουρα υπάρχουν ποδοσφαιριστές που μπορούν να βοηθήσουν στα άκρα. Έχουμε 24 παίκτες που δουλεύουν σκληρά, παρότι δεν είναι πληρωμένοι. Δεν θα ξέρω τι να τους πω εφόσον έρθει κι άλλος παίκτης”.

Φιλί… ζωής από Πετρόπουλο – “Ανάσανε” η ΑΕΚ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε