Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

“Αποθέωση”! Κατάμεστο το “Parc des Princes” για τον Νεϊμάρ [vids]

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Το αγωνιστικό ντεμπούτο του Νεϊμάρ με την Pαρί θα καθυστερήσει για μια εβδομάδα. Αυτό όμως δεν ήταν λόγος για να μην γεμίσει το “Parc des Princes” από φίλους της Παρί, οι οποίοι θέλησαν να δουν από κοντά την… ακριβότερη μετεγγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Το “Parc des Princes” γέμισε, οι κάμερες πήραν.. φωτιά και ο Νεϊμάρ φόρεσε το πιο καλό του χαμόγελο, για τους φίλους της νέας του ομάδας.

Ο Νεϊμάρ φόρεσε φανέλα, σορτσάκι και ποδοσφαιρικά παπούτσια, χειροκρότησε τον κόσμο που τον “αποθέωσε”, έβγαλε πολλές φωτογραφίες και πέταξε πολλές μπάλες στην εξέδρα, πριν την αναμέτρηση της Pαρί με την Aμιάν, για την πρεμιέρα της League 1.

“Σας ευχαριστώ” είχε αρχικά ο Νεϊμάρ, μιλώντας στα γαλλικά. “Είμαι πολύ χαρούμενος και ευχαριστημένος που αποτελώ κομμάτι αυτής της πρόκλησης. Θέλω να κατακτήσω τρόπαια με την Παρί. Θα χρειαστώ την στήριξή σας. Το Παρίσι είναι μαγικό. Ici c’ est Paris “, τόνισε, με τους φωτογράφους να απαθανατίζουν τη στιγμή. Η παρουσίαση του Νεϊμάρ ολοκληρώθηκε με τον ίδιο να πετάει στην εξέδρα τη φανέλα του.

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε