Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Αποθέωση “Σάλπι” στη Γερμανία – Θέλει Σορλέν η Σεντ Ετιέν

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Δεκτός με ενθουσιασμό έγινε ο Δημητρής Σαλπιγγίδης από τους ομογενείς φίλους του ΠΑΟΚ στο Μπαντ Μπρουκενάου. “Ανυπομονούσα να επιστρέψω”, τόνισε. Στόχος της Σεντ Ετιέν ο Σορλέν.

Στην Γερμανία βρίσκεται από την Παρασκευή ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης. Ο διεθνής επιθετικός με το που πάτησε το πόδι του στο Μπαντ Μπρουκενάου όπου προετοιμάζεται ο δικέφαλος, έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από του ομογονείς φίλους της ομάδας.
 
Αφού υπέγραψε αυτόγραφα και φωτογραφήθηκε με όλους, ο Σάλπι μίλησε για την άφιξή του στη Γερμανία:

“Δεν είχα καμία συγκεκριμένη σκέψη κατά τον ερχομό μου στην Γερμανία και το αθλητικό κέντρο που προετοιμάζεται ο ΠΑΟΚ. Βέβαια έχω όμορφα συναισθήματα και δεν σας κρύβω ότι ανυπομονούσα να έρθει η συγκεκριμένη στιγμή.

Ήθελα άμεσα να ξαναμπώ στην ομάδα και να αρχίσω προπονήσεις. Τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά σε σχέση με την πρώτη μου παρουσία στον ΠΑΟΚ.

Το έχω πει ότι τα τελευταία δύο χρόνια ο ΠΑΟΚ είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Διεκδικεί με αξιώσεις υψηλούς στόχους και εγώ ήρθα στην ομάδα να βάλω ένα λιθαράκι σε αυτήν την προσπάθεια.

Η πλειοψηφία του κόσμου δείχνει την αγάπη του προς το μέρος μου. Κάποιοι ενδεχομένως να αντιδράσουν, όμως σέβομαι την στάση τους. Κρατάω μόνο τα θετικά στοιχεία”.

 
Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο ο Ολιβιέ Σορλέν να επιστρέψει στην πατρίδα του και να αγωνιστεί ξανά στη Ligue 1, σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το περιοδικό “France Football”, ο 31χρονος μέσος του ΠΑΟΚ βρίσκεται στο στόχαστρο της Σεντ Ετιέν, η οποία θα επιθυμούσε να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε