Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 25 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Αποθέωση για Κοντίδη στην Κύπρο: Παύλο, σ' ευχαριστούμε!

Αποθέωση για Κοντίδη στην Κύπρο: Παύλο, σ' ευχαριστούμε!
ΦΩΤΟ REUTERS.
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 07.08.2012 | 11:13
Πρώτη δημοσίευση: 07.08.2012 | 11:13

Σε όλα τα πρωτοσέλιδα των κυπριακών εφημερίδων βρίσκεται ο νεαρός ιστιοπλόος από τη Λεμεσό, που χάρισε στην Κύπρο το πρώτο μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες, κατακτώντας το αργυρό στην κατηγορία Λέϊζερ:

Ο Παύλος Κοντίδης, όπως ήταν αναμενόμενο, είναι το πρώτο θέμα στον κυπριακό Τύπο:

Η «Αλήθεια», με τίτλο: «Χρυσός για την Κύπρο», γράφει ότι το πρώτο μετάλλιο στην ιστορία των Ολυμπιακών χάρισε στην Κύπρο και τον εαυτό του ο ιστιοπλόος Παύλος Κοντίδης. Προστίθεται ότι η Κύπρος πανηγυρίζει το πρώτο μετάλλιό της σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

«Η Σημερινή», προβάλλοντας φωτογραφία του Παύλου Κοντίδη με το αργυρό μετάλλιο, έχει τίτλο: «Σήκωσε την Κύπρο στο κατάρτι του…». Η εφημερίδα επισημαίνει «Ασημένιος Ολυμπιονίκης στο Λονδίνο με το πρώτο μετάλλιο της Κύπρου κρεμασμένο στο λαιμό του».

Ο «Πολίτης» προβάλλει στο πρωτοσέλιδο κύριο θέμα του την επιτυχία του Παύλου Κοντίδη με φωτογραφία του νεαρού ιστιοπλόου και με τους τίτλους:

« Ρίξτε τα τείχη. Παύλο σ' ευχαριστούμε. Στον χάρτη των μεταλλίων για πρώτη φορά η Κύπρος».«Ο Φιλελεύθερος», με τίτλο: «Δια χειρός Κοντίδη η πιο χρυσή σελίδα», γράφει ότι ο Κύπριος ιστιοπλόος ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου και του απονεμήθηκε το αργυρό μετάλλιο. Επίσης, προβάλλονται δηλώσεις του Παύλου Κοντίδη για τη μεγάλη επιτυχία του.

Η "Χαραυγή", με τον τίτλο: «Ασήμωσε την Κύπρο», γράφει ότι ο 21χρονος ιστιοπλόος ασήμωσε την Κύπρο με την ανεπανάληπτη επιτυχία του στα σκάφη τύπου Λέιζερ.

Η αγγλόγλωσση εφημερίδα "Cyprus Mail" στο κύριό της θέμα αναφέρεται στον αργυρό Ολυμπιονίκη Παύλο Κοντίδη, με τον τίτλο: «Ο Κοντίδης γράφει ιστορία για την Κύπρο» και φιλοξενεί δηλώσεις του νεαρού ιστιοπλόου.

Κοντίδης: Είναι ωραίο να είσαι στην κορυφή

Η μεγαλύτερη μέρα του κυπριακού αθλητισμού! - “Αργυρός” ο Κοντίδης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ NEWSIT ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ


Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο