Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Αποθέωση για τον Άρη από τα ισπανικά ΜΜΕ

Διθυραμβικά σχόλια στην Ισπανία για τον Χαβίτο, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Oι “κίτρινοι” της Θεσσαλονίκης κέρδισαν το θαυμασμό και την αναγνώριση του ισπανικού Τύπου. Πρωταγωνιστής στα ρεπορτάζ των εφημερίδων, ο Χαβίτο.

“Απροσδόκητη ήττα”, “απότομη προσγείωση”, είναι μόνο κάποιοι από τους χαρακτηρισμούς που έδωσε ο ισπανικός Τύπος στην ήττα της Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι Ισπανοί δημοσιογράφοι στάθηκαν πολύ στον συμπατριώτη τους, Χαβίτο, ο οποίος με το γκολ του “έθαψε” την ομάδα την κάτοχο του τίτλου, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Απίστευτος θρίαμβος του Άρη – Εντυπωσιακή εμφάνιση και νίκη επί της Ατλέτικο

Αναλυτικά οι αναφορές των ισπανικών εφημερίδων για το χθεσινό ματς:

ΕL pais:
“Η Ατλέτικο άρχισε την υπεράσπιση του τίτλου της με μία απροσδόκητη ήττα από τον Αρη στη Θεσσαλονίκη. Η ομάδα του Φλόρες δεν έδωσε ποτέ την αίσθηση ότι ήλεγχε την αναμέτρηση και εν τέλει έχασε με ένα γκολ του Ισπανού του Χαβίτο”.

Εl mundo: Ο Χαβίτο τιμώρησε την Ατλέτικο. Κόντρα στον έμπειρο Εκτορ Ραούλ Κούπερ η ομάδα της Μαδρίτης δεν κατάφερε να σκοράρει και έχασε από την πιο αδύναμη, θεωρητικά, ομάδα του ομίλου. Η ήττα αυτή δημιουργεί αμφιβολίες και για τη μεγάλη μάχη με την Μπαρτσελόνα για το πρωτάθλημα”.

Ο Ρονάλντο Γκιάρο στην καλύτερη 11αδα

Μarca: “Ο Αρης κατέβασε την Ατλέτικο από τα σύννεφα. Η ομάδα του Φλόρες άρχισε την υπεράσπιση του τίτλου της με ήττα στη Θεσσαλονίκη στην οποία πήγε για να προσφέρει θέαμα, κάτι που πλήρωσε ακριβά. Η ήττα αυτή υποχρεώνει την Ατλέτικο να κερδίσει πάση θυσία τη Λεβερκούζεν την επόμενη εβδομάδα”.

Αs: “Ο Χαβίτο έθαψε την κάτοχο του τίτλου Ατλέτικο. Πρώτη ήττα στη σεζόν για τους «ροχιμπλάνκος» οι οποίοι, αν και είχαν κάποιες ευκαιρίες, δεν κατάφεραν να σκοράρουν”.

El mundo deportivo:
“Ο πρώην παίκτης της δεύτερης ομάδας της Μπαρτσελόνα, ο Χαβίτο, σκόραρε και στέρησε τρεις πολύτιμους βαθμούς από την κάτοχο του τίτλου Ατλέτικο”.

Τα “σταριλίκια” της Σάρα Καρμπονέρο στη Θεσσαλονίκη

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε