Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Αποθέωση και στα Σπάτα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο κόσμος της ΑΕΚ δεν σταματά να εκδηλώνει την αγάπη του για τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία της ομάδας μετά την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου. Ποιοι πήγαν στην προαιρετική προπόνηση.

Αδαμίδης: “Μπείτε και δείξτε τα… καρύδια σας”

Μετά την αποθεωτική υποδοχή στο αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος” περίπου 50 οπαδοί βρέθηκαν την Πέμπτη στην προαιρετική προπόνηση της ομάδας στα Σπάτα. Στο επίκεντρο των εκδηλώσεων θαυμασμού βρέθηκε ο Μανόλο Χιμένεθ. Οι φίλοι της “Ένωσης” ζήτησαν και πήραν αυτόγραφα από τον Ανδαλουσιανό, ενώ έμειναν και μετά την προπόνηση, ώστε να συγχαρούν τους παίκτες και να βγάλουν φωτογραφίες μαζί τους, έστω και αν οι περισσότεροι που αγωνίστηκαν στην Τούμπα δεν πήγαν στα Σπάτα.

 
Αυτό που έκανε εντύπωση είναι ότι ο Τραϊανός Δέλλας, ο μεγάλος πρωταγωνιστής της πρόκρισης της ΑΕΚ παρότι κουρασμένος από το επίπονο 90λεπτο του ημιτελικού και στα 36 του πλέον πήγε κανονικά στα Σπάτα για να ακολουθήσει το πρόγραμμα αποθεραπεία.
 
Μαζί με τον Δέλλα στα Σπάτα ήταν για να γυμναστούν σήμερα και οι Ματέος, Σάχα, Μίτσελ, Γκερέιρο, Καφές, Νασούτι, Μανωλάς, Λεονάρντο, Γιάχιτς, Ντρπιτς, Εντερ, Τσαμουρλίδης, Φροξυλιάς, Αργυρίου, Αμπντουραχμάνι, Νταντόμο, Λούκατς και οι Καράμπελας, Γκέντσογλου, Νικόλτσης και Ιντζόγλου που ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα.
Από τους παίκτες που έπαιξαν χθες στην Τούμπα δεν πήγαν για αποθεραπεία οι Σκόκο, Μπλάνκο, Γεωργέας, Ντιόπ, Μάκος και Λαγός, ενώ έκπληξη αποτέλεσε ο Μπαχά.
 
Τη μόνη αρνητική εντύπωση, δε προκάλεσε η απουσία από την προαιρετική προπόνηση του Ναμπίλ Μπαχά -παρόλο που εκείνος δεν αγωνίστηκε καθόλου στη Θεσσαλονίκη.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε