Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Αποθεωτική υποδοχή στους παίκτες του ΑΠΟΕΛ

ΦΩΤΟ REUTERS.

Ο ΑΠΟΕΛ εξασφάλισε την πρόκριση του στους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ και περίπου 300 οπαδοί του αποθέωσαν τους παίκτες και τον προπονητή. Πάντως τα επεισόδια δεν έλειψαν κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών μετά το 0-0 κόντρα στη Ζενόιτ Αγίας Πετρούπολης.

“Απογειώθηκε” στους 16 ο ΑΠΟΕΛ – Δείτε ΦΩΤΟ

Η τεράστια επιτυχία του ΑΠΟΕΛ έβγαλε στο δρόμο πολλούς Κύπριους αλλά όπως ανακοίνωσε η αστυνομία κάποιοι εξ αυτών έκαναν επεισόδια:

“Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν χθες βράδυ στο κέντρο της Λευκωσίας, μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων Ζενίτ – ΑΠΟΕΛ, όταν μερίδα οπαδών του ΑΠΟΕΛ προκάλεσε ζημιές σε κτίρια και αυτοκίνητα, ενώ αρκετοί κάδοι σκουπιδιών καταστράφηκαν από φωτιές που τέθηκαν από αγνώστους. Συγκεκριμένα, γύρω στις 9μ.μ. μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα, 3,000 περίπου φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ, κατέκλυσαν τις κεντρικές λεωφόρους και παρόδους της πρωτεύουσας, πανηγυρίζοντας την πρόκριση της ομάδας τους.

Κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών, άγνωστοι μετέβησαν στο οίκημα του σωματείου Ομόνοιας θρυμματίζοντας τους υαλοπίνακες της εισόδου του σωματείου, ενώ προκάλεσαν ζημιές σε τέντα του οικήματος. Ζημιές προκλήθηκαν επίσης σε αυτοκίνητο το οποίο ήταν σταθμευμένο έξω από το κτίριο. Επίσης προκλήθηκαν ζημιές σε δύο υπηρεσιακά και ένα πυροσβεστικό όχημα, από το οποίο κλάπηκε όλη η εξάρτηση του οχήματος.
Εξάλλου, γύρω στις 11.30μ.μ. μέλη αντιοχλαγωγικής ομάδας, συνέλαβαν τους επιβαίνοντες αυτοκινήτου, από το οποίο εκτοξεύτηκε βεγγαλικό, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στο αυτοκίνητο, εντοπίστηκαν ακόμη τρία βεγγαλικά. Πρόκειται για πέντε νεαρά πρόσωπα ηλικίας 24 και 25 ετών από τη Λευκωσία. Ανακρινόμενοι, δύο από τους νεαρούς προέβησαν σε θεληματικές καταθέσεις στις οποίες φέρονται να ομολόγησαν τη διάπραξη των αδικημάτων. Εναντίον των άλλων τριών δεν προέκυψε οτιδήποτε το ενοχοποιητικό και απολύθηκαν. Οι δύο 25χρονοι που συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων, κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Τέλος, δύο νεαροί ηλικίας 17 και 18 ετών συνελήφθησαν χθες βράδυ, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συμμετοχής σε οχλαγωγία, παράνομης κατοχής επιθετικού οργάνου, κοινής επίθεσης, παρεμπόδισης αστυνομικού κατά την εκτέλεση του καθήκοντος του και διασάλευσης της ειρήνης. Ακολούθως, αφού κατηγορήθηκαν γραπτώς, αφέθηκαν ελεύθεροι για να κλητευθούν αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε