Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

“Αποτύχαμε”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Με σκυμμένα κεφάλια και την απογοήτευση φανερή στα πρόσωπα των διεθνών επέστρεψε από την Τουρκία η αποστολή της Εθνικής ομάδας μπάσκετ. “Αποτύχαμε”, τόνισε ο Μπουρούσης, που συμπλήρωσε: “Μεγάλο το κενό του Διαμαντίδη”. Δείτε το βίντεο.

Επίσημη διαμαρτυρία στη FIBA  για την διαιτησία

Χωρίς να έχουν διάθεση για πολλά λόγια, τα μέλη της Εθνικής επέστρεψαν από την Τουρκία μετά τον πρόωρο αποκλεισμό στην φάση των “16” του Μουντομπάσκετ από την Ισπανία. Κυρίαρχο θέμα στις συζητήσεις των παικτών εκτός από τον αποκλεισμό ήταν η αποχώρηση του Δημήτρη Διαμαντίδη από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

 
Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Μπουρούσης δήλωσε: “Το κενό του Δημήτρη (σ.σ. Διαμαντίδη) είναι πολύ σημαντικό και εύχομαι να αναπληρωθεί” και αναφερόμενος στο Μουντομπάσκετ υπογράμμισε: “Μας ενόχλησαν πάρα πολύ όλα αυτά που γράφτηκαν και ακούστηκαν μετά το ματς με τη Ρωσία. Δεν παίξαμε καλά. Αποτύχαμε. Τέλος”.

Στα ίδια μήκη κύματος ήταν και οι δηλώσεις του Ίαν Βουγιούκα, ο οποίος τόνισε: “Εύχομαι να αναπληρωθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το κενό του Διαμαντίδη. Η προσφορά του στην Εθνική είναι ανεκτίμητη”.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε