Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Απόβαση Αρειανών στο Μάντσεστερ!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Την υποστήριξη 5.000 φίλων του θα έχει ο Άρης στον επαναληπτικό με την Μάντσεστερ Σίτι την Πέμπτη, για την φάση των “32” του Γιουρόπα Λιγκ. Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με Καστίγιο και Τσεσνάουσκις.
Το 0-0 του πρώτου αγώνα δίνει την δυνατότητα στον Άρη να ελπίζει στο “θαύμα” και η κινητοποίηση του κόσμου είναι μεγάλη.
 
Τα πρώτα λεωφορεία ξεκινούν την Τρίτη από την Θεσσαλονίκη αλλά και από άλλες περιοχές με προορισμό το Μάντσεστερ, ενώ σύμφωνα με υπολογισμούς της ΠΑΕ Άρης οι “κιτρινόμαυροι” οπαδοί στις εξέδρες του City of Manchester θα ξεπεράσουν τους 5.000, καθώς πέραν των 3.600 εισιτηρίων που είχε συμφωνηθεί να πάρει η ελληνική ομάδα, εξασφαλίστηκαν και περαιτέρω 1.000 από τους Άγγλους.
 
Στα αγωνιστικά. με μία πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας του Αρη για τον αγώνα με αντίπαλο την Μάντσεστερ Σίτυ την Πέμπτη. Η ατυχία χτύπησε τρεις παίκτες του Αρη στο τέλος της προπόνησης. Πιο συγκεκριμένα ο Νέρι Καστίγιο και ο Ντειβίντας Τσεζνάουσκις αποχώρησαν τραυματίες και θα απουσιάσουν από τον αγώνα στο Μάντσεστερ.
 
Ο Καστίγιο υπέστη σύνδρομο του πρόσθιου κνημιαίου και είναι αμφίβολος και για τον αγώνα στην Λάρισα. Ο Λιθουανός υπέστη θλάση πρώτου βαθμού και θα είναι σίγουρα απών και από τον αγώνα της Κυριακής. Απών από το Μάντσεστερ θα είναι και ο Θέμης Κουλουχέρης που επιβεβαιώθηκε ότι υπέστη διάταση στους προσαγωγούς, αλλά θα είναι στην διάθεση του προπονητή την Κυριακή.
 
Αμφίβολος για την Κυριακή (δεν είναι δηλωμένος στην Ευρώπη) είναι και ο Πορτίγια που υπέστη διάταση στον δικέφαλο. Με αυτά τα δεδομένα στο Μάντσεστερ θα ταξιδέψουν οι υπόλοιποι 18 ποδοσφαιριστές που έχουν δηλωθεί στην Ευρώπη και πιο συγκεκριμένα οι : Σηφάκης, Βελλίδης, Χουάνμα, Νέτο, Μίσελ, Βανγκέλι, Λαζαρίδης, Ρονάλντο, Πρίττας, Φατί, Τόχα, Οριόλ, Μπομπαντίγια, Κόκε, Τσέζαρεκ, Σακάτα, Κασναφέρης, Μενδρινός.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε