Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Αποχαιρετάει και ο Λεονάρντο

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η Νταεγκού κατέθεσε βελτιωμένη πρόταση στην ΑΕΚ για την απόκτηση του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού και όλα δείχνουν πως η “Ένωση” θα πει το “ναι”. Αρκούδας και Γιάγκο οι δύο πρώτες μεταγραφές των “κιτρινόμαυρων”.

Οι Κορεάτες επέστρεψαν με νέα πρόταση για τον Λεονάρντο και η ΑΕΚ ετοιμάζεται να πουλήσει τον Βραζιλιάνο. Η αρχική πρόταση της Νταεγκού ήταν 800.000 ευρώ με προκαταβολή τις 200.000 και οι άνθρωποι της “Ένωσης”, παρά την ανάγκη για ρευστό, ήταν αρνητικοί. Έτσι η ομάδα της Κορέας κατέθεσε νέα προσφορά προσφέροντας 300.000 ευρώ τώρα και άλλες 500.000 ως οψιόν αγοράς.

Στην ΑΕΚ αντιπρότειναν για τα χρήματα της οψιόν να υπάρχει εγγυητική επιστολή και αν οι Ασιάτες αποδεχτούν αυτό το αίτημα η μεταγραφή θα κλείσει άμεσα. Όπως και να ΄χει το θέμα θα τελειώσει μέχρι την επόμενη καθώς εκπνέει η προθεσμία για μεταγραφές στην Κορέα.

Παράλληλα οι “κιτρινόμαυροι” πραγματοποίησαν και τις πρώτες τους κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι. Ο 22χρονος δεξιός μπακ, Χρήστος Αρκούδας που πέρυσι αγωνιζόταν στην Καλλιθέα και ο Πορτογάλος στόπερ, Γιάγκο Φερνάντες άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις στον Βαγγέλη Βλάχο και θα αποκτηθούν εφόσον η ΑΕΚ πάρει φορολογική ενημερότητα.

Μάκος: Το ελληνικό ποδόσφαιρο αργοπεθαίνει

Διαβάστε όλα τα νέα από τις προετοιμασίες των ομάδων

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε