Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Αποχαιρέτισε τον τίτλο η Σίτι – Βλέπει…σεντόνι η Έβερτον (VIDEO)

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Η Έβερτον των 10 παικτών εκμεταλλεύθηκε για πολλοστή φορά το “Γκούντισον Παρκ” και μετά το 2-0 επί της Μάντσεστερ Σίτι, πλησίασε στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Εκμεταλλευόμενη (και) τις απουσίες των Γιάγια Τουρέ και Σέρχιο Αγουέρο, η Έβερτον μπήκε φορτσάτη και στο 11ο λεπτό ο Κέβιν Μιραλάς βρήκε δίχτυα με πολύ όμορφη προσπάθεια, αλλά καταλογίστηκε σε θέση οφσάιντ. Τελικά το σκορ άνοιξε στο 32ο λεπτό με εκπληκτικό, φαλτσαριστό σουτ του Λέον Όσμαν που άφησε άγαλμα τον Τζόε Χαρτ.

Οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο στο 61ο λεπτό με τον Πίεναρ να βλέπει απευθείας την κόκκινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Χάβι Γκαρθία, ωστόσο η φάση του αγώνα έγινε στο 86΄ όταν ο Κάρλος Τέβες επιχείρησε ένα σουτ που χτύπησε στο χέρι του Μαρουάν Φελαϊνί, ο οποίος βρισκόταν μέσα στη μεγάλη περιοχή, αλλά ο ρέφερι, θεωρώντας ότι ο παίκτης της Έβερτον βρίσκεται εκτός, καταλόγισε φάουλ. Λίγο αργότερα ο νεοεισελθών Νίκιτσα Γέλαβιτς έγινε αποδέκτης μιας πάσας του Φελαϊνί και με σουτ έβαλε τέλος στις λιγοστές ελπίδες των φιλοξενούμενων για την κατάκτηση του τίτλου.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε