Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΒΑΣΕΙΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ 23 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Αποχή από τους παίκτες του Ηρακλή

Αποχή από τους παίκτες του Ηρακλή
Η υπομονή των ποδοσφαιριστών του Ηρακλή εξαντλήθηκε, ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 03.02.2010 | 15:04
Πρώτη δημοσίευση: 03.02.2010 | 15:04

Οι παίκτες του "γηραιού" δεν συμμετείχαν στην προπόνηση της ομάδας ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τις ανεκπλήρωτες υποσχέσεις της διοίκησης για τα οφειλόμενα τους. Η απάντηση της διοίκησης.

"Κατανοούμε το δίκαιο αλλά αποφεύγουμε να σχλοιάσουμε τον τρόπο με τον οποίο διεκδικείται" η απάντηση της ΠΑΕ.

Οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή γνωστοποίησαν την απόφαση τους με ανακοίνωση , τέσσερις μέρες πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Καυτατζόγλειο.

Η ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών του Ηρακλή: 

"Θα θέλαμε, στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο, να ενημερώσουμε τον κόσμο της ομάδας, ότι όλοι εμείς οι ποδοσφαιριστές του ΗΡΑΚΛΗ, βρισκόμαστε σε ένα καθεστώς υποσχέσεων για διάστημα τριών (3) μηνών, υποσχέσεις οι οποίες ουδέποτε τηρήθηκαν και έχουν να κάνουν με τις οικονομικές υποχρεώσεις της ΠΑΕ απέναντί μας. Όλο αυτό, την ώρα, κατά την οποία, διάφορα ΜΜΕ μας εμφανίζουν ως... απολύτως πληρωμένους.

Αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης είναι να μας έχουν προ πολλού εγκαταλείψει τα αποθέματα υπομονής, που επιστρατεύσαμε, βάζοντας πάνω από όλα το αγωνιστικό καλό της ομάδας και την αγωνιστική πορεία της. Σήμερα, Τετάρτη 03/02/2010 και μετά την αθέτηση μιας ακόμη υπόσχεσης καταβολής οικονομικών υποχρεώσεων, αποφασίσαμε να μην συμμετάσχουμε στην απογευματινή προπόνηση της ομάδας, ως ελάχιστη ένδειξη διαμαρτυρίας για το καθεστώς υποσχέσεων και μη υλοποίησής τους, το οποίο μας ταλαιπωρεί όλον αυτόν τον καιρό.

Προπονηθήκαμε κανονικότατα το πρωί, διότι προκρίναμε την αγωνιστική ανάγκη της ομάδας μας και το πολύ σημαντικό για όλους μας τοπικό ντέρμπι, που έχουμε μπροστά μας την Κυριακή και στο οποίο είμαστε όλοι μας απολύτως προσηλωμένοι, σεβόμενοι το όνομα, την ιστορία, τη φανέλα και τον κόσμο της ομάδας.

Για την Παρασκευή 05/02, μας έχει δοθεί μια ακόμη υπόσχεση από την Διοίκηση της ΠΑΕ, για καταβολή οικονομικών υποχρεώσεων. Εμείς, με το μυαλό μας στην επόμενη μεγάλη αγωνιστική μάχη που έχουμε μπροστά μας, θα περιμένουμε την υλοποίηση -έστω αυτής-της υπόσχεσης. Σε περίπτωση αθέτησης ΚΑΙ ΑΥΤΗΣ, είμαστε υποχρεωμένοι να επανεξετάσουμε τη στάση μας.

Οι ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ"   Διαδώστε αυτό το άρθρο