Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Αποχώρησε ο ΣΚΑΙ από τα τηλεοπτικά της Ευρωλίγκας – Στην ΕΡΤ(;) το ΟΣΦΠ-Ρεάλ

Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από την κάλυψη της Ευρωλίγκας και η ΕΡΤ αναμένεται να δείχνει ένα ματς την εβδομάδα από την κορυφαία διοργάνωση της Ευρώπης στο μπάσκετ.

Λίγες ημέρες πριν το τζάμπολ της Ευρωλίγκας και η “βόμβα” έσκασε. Ο ΣΚΑΙ που είχε εξασφαλίσει τα δικαιώματα τηλεοπτικής κάλυψης ενός αγώνα κάθε εβδομάδα, αποχώρησε.

Όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι τα δικαιώματα θα τα πάρει η ΕΡΤ που αν το κάνει σύντομα θα δείξει και το ματς της πρεμιέρας της Ευρωλίγκας μεταξύ του Ολυμπιακού και της Ρεάλ την ερχόμενη Δευτέρα.

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ:

“Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ TV, μετά από πολυετή τηλεοπτική κάλυψη αγώνων μπάσκετ της Ευρωλίγκας, ανακοινώνει την αποχώρησή του από το συγκεκριμένο τηλεοπτικό και αθλητικό προϊόν.

Αυτό το γεγονός σε καμία περίπτωση δεν συνιστά αποστασιοποίηση του ομίλου ΣΚΑΪ από την Ευρωλίγκα και το μπάσκετ γενικότερα.

Μέσα από το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3, την ιστοσελίδα woop.gr και τις αθλητικές εκπομπές της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, θα προβάλλονται αγώνες και στιγμιότυπα της σημαντικής αθλητικής διοργάνωσης, στην οποία άλλωστε συμμετέχουν και σπουδαίες ελληνικές ομάδες.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε