Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ· ΟΑΕΔ Λιακάδα 17 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Αποχώρησε ο Ζολώτας και επιτέθηκε στον Τζίγγερ!

Αποχώρησε ο Ζολώτας και επιτέθηκε στον Τζίγγερ!
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 30.06.2010 | 15:44
Πρώτη δημοσίευση: 30.06.2010 | 15:44

Ο εκ των μετόχων του Παναθηναϊκού ανακοίνωσε την απόφαση του να μην συμμετάσχει στην ΑΜΚ και να μην δώσει το παρών σε καμία μελλοντική συνάντηση. “Δεν υπάρχει πολυμετοχικότητα. Δεν θέλει να πουλήσει”, είπε για τον Γιάννη Βαρδινογιάννη.

"Ο ΠΑΟ την καλύτερη πρόταση για Ρόμενταλ"

Ο Μιχάλης Ζολώτας συμμετείχε μαζί με άλλους τρεις μετόχους στην ανακοίνωση που καλούσε τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και τον Ανδρέα Βγενόπουλο να τα βρουν για το καλό της ομάδας. Επίσης ήταν παρών στην συνάντηση του Γιάννη Βαρδινογιάννη με τον Παύλο Γιαννακόπουλο και τους άλλους μετόχους η οποία αποδείχθηκε άκαρπη. Ο Ζολώτας κάτοχος του 4.8% των μετοχών της ΠΑΕ, ο οποίος προέρχεται από την Π.Ε.Κ. γίνεται ο πρώτος που ανοίγει τον χορό των αποχωρήσεων.

Ανακοίνωση του μετόχου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κ. Μιχάλη Ζολώτα:

Παρακολούθησα πολύ προσεκτικά όλες τις πρόσφατες εξελίξεις στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και έχω καταλήξει στα κάτωθι συμπεράσματα:

1. Δεν υπάρχει καμία σοβαρή αιτιολογία του γιατί αποφάσισε ο κ. Γ. Βαρδινογιάννης να αντιπαρατεθεί στην απόλυτα επιτυχημένη Προεδρία του κ. Ν. Πατέρα.
2. Δεν υπάρχει πλέον επί της ουσίας πολυμετοχικότητα αφού ο κ. Γ. Βαρδινογιάννης έχει ήδη πάρει όλες τις σοβαρές αποφάσεις για τον Παναθηναϊκό.  Είναι σαφές ότι τη δική μας παρουσία την χρειάζεται μόνο για άλλοθι και για να χρηματοδοτούμε τα δικά του σχέδια.
3. Δεν έχει καμία πρόθεση ο κ. Γ. Βαρδινογιάννης να πουλήσει τις μετοχές του στην ΠΑΕ.  Όποιος θέλει να πουλήσει δεν υποτιμά ούτε απαξιώνει τον αγοραστή, ούτε επιτρέπει από τους «φίλους» μιντιακούς μηχανισμούς να τον λασπολογούν διαρκώς και προκλητικά.


Κάτω από αυτές τις συνθήκες δεν σκοπεύω να παρευρεθώ σε καμία μελλοντική συνάντηση μετόχων, ούτε να συμμετέχω σε καμία αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα δραστηριοποιηθώ ξανά σαν μέτοχος αν και εφόσον επιστρέψουν οι κ.κ. Ν. Πατέρας και Α. Βγενόπουλος.

Ο κ. Γ. Βαρδινογιάννης πρέπει πλέον να αναλάβει τις ευθύνες του εξ΄ολοκλήρου και του εύχομαι, για το καλό του Παναθηναϊκού, καλή επιτυχία.   Διαδώστε αυτό το άρθρο
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook