Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Απρόοπτα στην ΑΕΚ! Αγωνία για Τσιγκρίνσκι και Χριστοδουλόπουλο

ΦΩΤΟ ΠΑΕ ΑΕΚ
ΦΩΤΟ ΠΑΕ ΑΕΚ

Απρόοπτα περιλάμβανε το εσωτερικό “διπλό” της ΑΕΚ, το πρωί του Σαββάτου στα Σπάτα. Ο Τσιγκρίνσκι και ο Χριστοδουλόπουλος αποχώρησαν με κάκωση στον δεξιό τετρακέφαλο.

Οι δύο ποδοσφαιριστές της Ένωσης θα υποβληθούν σε απεικονιστικό έλεγχο εντός του επόμενου 48ωρου, προκειμένου να εξακριβωθεί το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού τους.

Οι ποδοσφαιριστές του Ζοζέ Μοράις (απουσιάζαν οι διεθνείς), με τη συμμετοχή και πέντε παικτών από την Κ-20 (Τάμπας, Ψάνης, Λίτσι, Μπάμπης και Σπηλιώτης), χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και συμμετείχαν σ’ ένα προπονητικό δίτερμα. Προηγήθηκε η Ομάδα 2 στο 26’ με τον Πέκχαρτ, αλλά η Ομάδα 1 πήρε τη νίκη με τα γκολ των Αραβίδη (60’) και Ροντρίγκες (65’).

Οι συνθέσεις:

ΟΜΑΔΑ 1: Μπάρκας (46΄ Βούρας), Γκάλο, Τσιγκρίνσκι (46΄ Λαμπρόπουλος), Τζανετόπουλος, Ψάνης (46΄ Μπακάκης) Σιμόες, Βάργκας, Ζόριτς, Αραβίδης, Ροντρίγκες, Αλμέιδα
ΟΜΑΔΑ 2: Ανέστης (46΄ Παπαδόπουλος), Μπακάκης (46΄ Τάμπας), Λαμπρόπουλος (46΄ Λίτσι), Κολοβέτσιος, Ντίας, Μανωλάς, Μπάμπης, Τσέλιος, Πλατέλλας, Χριστοδουλόπουλος (35΄ Σπηλιώτης), Πέκχαρτ.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε