Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Άρεσαν και οι δύο, Ατρόμητος – ΠΑΟ 1-1

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Οι “πράσινοι” με πολλές αλλαγές κατάφεραν να δείξουν συνέπεια στις θετικές εμφανίσεις των φιλικών απέναντι στην καλοδουλεμένη ομάδα του Γιώργου Δώνη.

Παρά τις πολλές απουσίες ο Νίκος Νιόπλιας δεν άλλαξε το σύστημα, ενώ χρησιμοποίησε τον Κλέιτον σε ρόλο… Νίνη. Στα θετικά του τριφυλλιού η άνοδος του Γκοβού, ο οποίος πέτυχε και ένα εξαιρετικό γκολ. Από την άλλη πλευρά ο Ατρόμητος εντυπωσίασε κατά διαστήματα και έδειξε πως είναι έτοιμος για την έναρξη του πρωταθλήματος.
 
Ο Παναθηναϊκός απείλησε μόλις στο 2ο λεπτό όταν μετά από κάθετη πάσα του Κλέιτον ο Γκοβού πλάσαρε άουτ στο τετ α τετ με τον Μιχαηλίδη. Στη συνέχεια ανέλαβαν τα ηνία του αγώνα οι γηπεδούχοι που με τον Καμαρά να δείχνει δείγματα του ταλέντου ταλαιπώρησαν την άμυνα του Παναθηναϊκού. Στο 23΄ ο Καντέ ανέτρεψε τον Μπαζίνσκι μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Περόνε ευστόχησε από τα 11 βήματα, όμως ένα λεπτό αργότερα ο Καμαρά αποχώρησε τραυματίας. Αποτέλεσμα; Να αλλάξει η εικόνα του παιχνιδιού σε συνδυασμό με την άνοδο των “πρασίνων”. Στο 34΄ο εξαιρετικός Γκοβού εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Τάτου και με εξαιρετική ατομική προσπάθεια έστειλε την μπάλα στην γωνία του Μιχαηλίδη για το 1-1.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο, σταδιακά και με τις πολλές αλλαγές ο ρυθμός έπεσε, όμως δεν έλειψανβ οι καλές στιγμές. Στο 54΄ το σκαφτό σουτ του Κλέιτον απομάκρυνε δύσκολα ο Μιχαηλίδης, ενώ το ίδιο εντυπωσιακή ήταν η επέμβαση του Φερνάντεζ μετά από λάθος του Μπουμσόνγκ και σουτ του Σαγκανόφσκι. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη θα μπορούσε να πάρει τη νίκη στο 90ο λεπτό όταν ο Καραλής με απευθείας εκτέλεση φάουλ σημάδεψε το δοκάρι.

Οι συνθέσεις:
 
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μιχαηλίδης, Φαβάλι (74′ Καραλής), Μελισσάς (85′ Μπιλαγί), Μπαζίνσκι, Σαμπού, Νεμπεγλέρας (79′ Μπάλλας), Σαρμιέντο (62′ Σφακιανάκης), Καμαρά (λ.τρ. Τάτος), Περόνε (62′ Μπρίτο), Νάστος (67′ Ολιβέιρα), Καραγκούνης (59′ Σαγκανόφσκι).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Καρνέζης (46′ Φερνάντεζ), Σαριέγκι (62′ Μπιάρσμιρ), Μπουμσόνγκ (77′ Μελίσσης), Σεϊταρίδης (62′ Γκάμπριελ), Καντέ (85′ Σταμποζλίεφ), Σιμάο, Ζιλμπέρτο, Κλέιτον (62′ Μαρίνος), Γκοβού (77′ Μάντζιος), Λέτο (85΄Μαυρίας)), Σισέ (77′ Πετρόπουλος).
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε