Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Άρεσαν οι μικροί του ΠΑΟΚ και ο γάμος! – Δείτε ΦΩΤΟ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο ΠΑΟΚ με πολλούς νεαρούς παίκτες επικράτησε με 1-0 του Πανσερραϊκού σε φιλικό που έγινε στην Τούμπα. Ο Γιάννου σημείωσε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης. Την παράσταση έκλεψε το νεόνυμφο ζευγάρι που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Γιώργος Δώνης είχε την ευκαιρία να δει παίκτες που δεν έχουν χρόνο συμμετοχής αλλά και να διαπιστώσει την κατάσταση κάποιων που προορίζονται για βασικοί αλλά μέχρι τώρα ήταν ανέτοιμοι.

Ο ΠΑΟΚ με το γκολ του Γιάννου στο 34΄μετά από σέντρα του Γεωργιάδη πήρε τη νίκη, ενώ κέρδισε και τον Χακόμπο που πραγματοποίησε καλή εμφάνιση.

Στο ημίχρονο οι 4000 φίλοι του δικεφάλου χειροκρότησαν το νεόνυμφο ζευγάρι που έκανε την εμφάνιση του στο κέντρο του αγωνιστικού χώρου.

ΠΑΟΚ (Γιώργος Δώνης): Χακόμπο (72 Γιακουμής), Αποστολόπουλος, Κατσικάς, Ιντζίδης, Λίνο, Λόρενς (77’ Παπαδόπουλος), Κάτσε (88’ Κιόσε), Φωτάκης (54’ Κίτσιου), Ρομπέρ (69’ Πόποβιτς), Γεωργιάδης (46’ Δεληγιαννίδης), Γιάννου (69’ Δεμιρτζόγλου)

Πανσερραϊκός (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Κιάσσος, Μπριλάκης, Καρακώστας (82’ Καρασαλίδης), Τσαούσης (88’ Τσούτσης), Σιάκκας (72’ Παρασκευαϊδης), Ράνιτς (88’ Τσιμίκας), Ανάκογλου (88’ Γιαννόπουος), Τοντόροφ (60’ Μπονέρης), Μπαγκουρά (82’ Καψάλης), Κόντος (82’ Γκουγκουλιάς).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε