Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Άρεσε στο πρώτο, “κατέρρευσε” στο δεύτερο και έχασε ο Ολυμπιακός

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.

Οι ερυθρόλευκοι γνώρισαν την πρώτη τους ήττα σε φιλικό προετοιμασίας. Έχασαν με 2-1 από την πιο έτοιμη Μπρέντα και προβλημάτισαν με την εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου. Στο πρώτο πάντως ήταν εξαιρετικοί και εκτός από το γκολ του Μιραλάς θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει κι άλλες φορές.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν σταμάτησε να χαμογελάει βλέποντας τους παίκτες του στο πρώτο μέρος να πιέζουν ψηλά, να κυκλοφορούν καλά τη μπάλα και να δημιουργούν ευκαιρίες.

Φετφατζίδης, Γκρίμπιτς, Φουστέρ και Ιμπαγάσα δημιουργούσαν συνεχώς προβλήματα στην άμυνα της Μπρέντα η οποία θεωρητικά ήταν πιο έτοιμη αφού σε μία εβδομάδα ξεκινάει τις επίσημες υποχρεώσεις της.

Ο Ολυμπιακός είχε πολλές ευκαιρίες και έπρεπε να περιμένει μέχρι το 40′ όταν ο Μιραλάς πήρε την μπάλα από τον Φετφατζίδη και με εκπληκτικό πλασέ άνοιξε το σκορ.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του ματς άλλαξε αν και ο Βαλβέρδε δεν έκανε στην αρχή τουλάχιστον αλλαγές. Ο Ολυμπιακός δεν είχε πλέον τρεξίματα, η Μπρέντα πίιεσε και πήρε την κατοχή της μπάλας.

Στο 66′ μπήκε στο ματς ο νεαρός Σαλκ και από εκεί και μετά η άμυνα των ερυθρόλευκων τα βρήκε σκούρα. Ο 18χρονος σημείωσε δύο τέρματα στο 73′ και στο 81′ χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Ολυμπιακός: Δασκαλάκης, Βαλεριάνος, Μαρκάνο (82′ Ουρτάδο), Παπάζογλου(73′ Παπαδόπουλος), Μανιάτης, Μοντέστο, Ιμπαγάσα (66′ Σουμπίνιο), Φουστέρ, Γκρμπιτς (83′ Κάταϊ), Φετφατζίδης, Μιραλάς (83′ Πάντελιτς).

Μπρέντα: Ρούβελαρ, Κόεντερς, Μπονεβάτσια (61′ Μπαϊράμ), Λάουξ (46′ Μποτεγκίν), Σχίλντερ, Λούρλινγκ, Ζοζεφζούν (70′ Σχαλκ), Αμόα, Γκόρτερ, Γκούντελι, Μπούις.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε