Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Αργεί η επιστροφή του Μπέκαμ

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Ο 34χρονος σούπερσταρ του ποδοσφαίρου δήλωσε ότι δεν θα είναι σε θέση να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, νωρίτερα από το Νοέμβριο.

“Δεν θα μπορώ να τρέξω για τους επόμενους τρείς μήνες, συνεπώς πιθανότατα να επιστρέψω γύρω στο Νοέμβριο΄”, δήλωσε στα παρασκήνια εκπομπής του τηλεοπτικού δικτύου ABC. 

“Προς το παρόν, προσπαθώ να κινώ τον τένοντα και τον αστράγαλο. Ακόμα δεν μπορώ να απλώσω το πόδι μου και είμαι υποχρεωμένος να φοράω την ορθοπεδική μπότα. Σε αντίθετη περίπτωση είναι απαραίτητες οι πατερίτσες. Ο πόνος υπάρχει ακόμα, αλλά το δυσκολότερο είναι ότι πρέπει συνεχώς να το προστατεύω, ακόμα και στις πιο απλές μετακινήσεις μου”, συμπλήρωσε ο Άγγλος ποδοσφαιριστής.
Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ θα φοράει για πολύ καιρό την προστατευτική μπότα
Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, τραυματίστηκε τον Μάρτιο, σε αγώνα της Μίλαν και υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στον αχίλλειο, σε ειδική κλινική στην Φινλανδία.

“Είναι δύσκολο να πείς με σιγουριά το πότε θα επιστρέψει ένας παίκτης της κλάσης του Μπέκαμ. Σε ορισμένες περιπτώσεις παίρνει λιγότερο και σε άλλες περισσότερο”, δήλωσε ο Φινλανδός γιατρός του Μπέκαμ, Σάκαρι Οράβα.

Εν τω μεταξύ, αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ο “Μπεκς” θα παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τόσο καιρό με αποτέλεσμα να ανησυχεί για το βάρος του. “Προσέχω πάρα πολύ τι τρώω αυτόν τον καιρό, γιατί δεν θέλω να χάσω την φυσική μου κατάσταση”, είπε στο τηλεοπτικό σώου του Ντέιβιντ Λέτερμαν.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε