Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Άργησε και…ναυάγησε ο Παναθηναϊκός – Προδόθηκε απ΄την άμυνα, “κλώτσησε” ευκαιρίες

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Κατώτερος των περιστάσεων εμφανίστηκε ο Παναθηναϊκός στον πρώτο αγώνα για τα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και γνώρισε την ήττα με 2-0 από τη Μάλαγα, πληρώνοντας τα λάθη της άμυνας. Πολύ ανώτεροι οι Ισπανοί στο πρώτο μέρος, ισορρόπησαν και έχασαν ευκαιρίες να σκοράρουν οι “πράσινοι” στο δεύτερο.

Το LIVE του αγώνα

Η Μάλαγα ξεκίνησε φουριόζα το ματς και έδειξε από το πρώτο λεπτό την διάθεση να επιβάλει το παιχνίδι της. Ο Παναθηναϊκός κλείστηκε στην περιοχή και προσπαθούσε να αντικρούσει τις επιθέσεις των Ισπανών, όμως οι αμυντικοί δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα. Μετά από δύο ευκαιρίες, η Μάλαγα κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 17΄με τον Ντε Μικέλις να εκμεταλλεύεται την κεφαλιά του Ουέλινγκτον.

Στο 34΄οι γηπεδούχοι “χτύπησαν” για δεύτερη φορά, όταν ο Ίσκο με τον Μαρέσκα “έκρυψαν” τη μπάλα και ο κορυφαίος της Μάλαγα στο πρώτο μέρος, Ελισέου με σουτ στην κίνηση έστειλε για δεύτερη φορά τη μπάλα στα δίχτυα του Καρνέζη.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μάλαγα ξεκίνησε εξίσου εντυπωσιακά και μέχρι το 60 είχε χάσει τέσσερις σημαντικές ευκαιρίες. Κάπου εκεί όμως ο Παναθηναϊκός “ξύπνησε” και απείλησε για πρώτη φορά με τον Φορναρόλι. Στο 62΄μετά από εκπληκτική προσπάθεια του Σισοκό, ο Μαυρίας ανενόχλητος σούταρε άουτ, ενώ στο 76΄ο Τοτσέ σημάδεψε τον Καμπαγέρο σε ανεπανάληπτο τετ α τετ.

Η Μάλαγα παρέμενε επικίνδυνη σε όλη την διάρκεια του ματς, ωστόσο “πάγωσε” τον ρυθμό και κατάφερε να κρατήσει το 2-0 μέχρι το τέλος. Με αυτό το αποτέλεσμα οι Ισπανοί είναι το μεγάλο φαβορί για να προκριθούν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ ενόψει της ρεβάνς του Ολυμπιακού Σταδίου σε έξι βράδια.

Μάλαγα (Πελεγκρίνι): Καμπαγέρο, Γκάμεθ, Ουέλιγκτον, Ντεμικέλις, Μονρεάλ, Χοακίν, Τουλαλάν, Μαρέσκα(70’ Καμάτσο), Ελισέου (78’ Ντούντα), Ίσκο, Φαμπρίς(70’ Μπουονανότε) 

Παναθηναϊκός (Φερέιρα): Καρνέζης, Βύντρα, Μπουμσόνγκ (63’ Πίντο), Βελάσκες, Βιτόλο, Κατσουράνης, Ζέκα(38’ Χριστοδουλόπουλος), Μαυρίας, Σισοκο, Φορναρόλι (69’Τοτσέ) 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε