Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Αριέλ… Σάντσες

Το τμήμα σκάουτινγκ του Ολυμπιακού έχει ξεχωρίσει τον Κάρλος Σάντσες για τον αντι-Ιμπαγάσα που θέλει ο Βαλβέρδε. Δείτε βίντεο με τον 24χρονο Κολομβιανό της Βαλενσιέν.
Το όνομα του Κάρλος Σάντσες είναι αυτό που ξεχωρίζει στην μεταγραφική λίστα των “ερυθρόλευκων”. Οι σκάουτερς του Ολυμπιακού (Μπαρμπαλιάς, Νινιάδης και Κοβάσεβιτς) έχουν σαρώσει την γαλλική αγορά και φέρεται να έχουν καταλήξει στον 24χρονο άσο της Βαλενσιέν.
 
Ο Κάρλος Αλμπέρτο Σάντσες Μορένο, όπως είναι το πλήρες όνομα του ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην Ουρουγουάη το 2003. Μετά από δύο σεζόν με την φανέλα της Ντανούμπιο μετακόμισε στην Ρίβερ Πλέιτ του Μοντεβίδεο και σε ηλικία 21 ετών πέρασε τον Ατλαντικό για λογαριασμό της Βαλενσιέν.
 
Στο Σαμπιονά η καριέρα του εκτοξεύθηκε, αφού αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος τόσο της ομάδας του όσο και την Εθνικής Κολομβίας. Το μεγαλύτερο προσόν του Σάντσες είναι το αδιάκοπο τρέξιμο του στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο διαθέτει αρκετά καλή τεχνική κατάσταση, γεγονός που τον βοηθά να βγάζει την ομάδα του στην επίθεση, ενώ διαθέτει και εξαιρετικό αριστερό πόδι.
 
Πρόκειται για έναν παίκτη που του αρέσει να παίζει κοντά στην μπάλα, όπως και ο Ιμπαγάσα και να κυνηγά κάθε φάση όπως και ο Αργεντινός. Αναμφίβολα παίκτη με την ποιότητα του Ιμπαγάσα δεν βρίσκεις κάθε μέρα αλλά ο Σάντσες έχει αρκετά από τα χαρακτηριστικά που ψάχνει ο Βάλβερδε με την διαφορά πως παίζει λίγα μέτρα πίσω στον αγωνιστικό χώρο.
 
Ο τραυματισμός που υπέστη (ρήξη χιαστών) τον άφησε σχετικά πίσω, αλλά επανήλθε γρήγορα και πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις. Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι ο Σάντσες δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2012, ωστόσο αν οι “ερυθρόλευκοι” κινηθούν αποφασιστικά είναι πολύ πιθανόι να τον αποκτήσουν.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε